Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Gastroentroloji Bölümü Glüten Rahatsızlığımı Önemsemedi!

24 Mayıs 2024 18:45

Geçmeyen iltihaplı sulu alerjik egzama var. En sonunda bir doktor glüten kes o dokunuyor dedi kestim ve rahatladım. Çölyak Derneği'ne üye olabilmem için rapor almam gerekiyor. Gastroentroloji bölüme randevu alıp durumumu anlattım. Ben bayağıdır glüten kestiğim için endoskopi yapmadılar ve tahlil istediler çölyak gibi duruyorsun testler negatif çıksa da hastanın şikayetine göre tanı koyuyoruz dediler. Tahlil verdim tekrar gittim bu kez orada duran tahlillerim temiz çıktığı için ben sana rapor veremem neye göre rapor vereceğim gibi saçma sapan konuşmalarıyla bana tanı koymadı ve raporu vermedi. Zaten ben hastaneye tahlil verdiğimde glüten çoktan kesmiştim egzamalı fotoğrafımı gösterdiğim halde Fahrettin Koca'yla konuş dedi. 2 hafta Normal Endoskopi ol dedi. Yapamam çok kötü oluyorum düzelemiyorum desem de önemsemedi. Bana glüten dokunuyor ve ben iltihaplı kanamalı egzama oluyorum endoskopi için Kasım ayına gün verdiler. Lütfen rica ediyorum benim kayıtlarım hastanede var Allah aşkına gelin fotoğraflarımı göstereyim glütensiz ürün yiyecek en ufak bir şey bile bana dokunuyor. Danışabileceğim hangisi Glütensiz diyebileceğim kimse yok derneğe üye olmayı bu yüzden istiyorum bazen egzamam olunca anlıyorum bir şeyin dokunduğunu bu yaptığınız reva mı yani. Rica ediyorum bir tanı koyun muayene edin ve raporumu verin ya da erken endoskopi yapın ben artık dayanamıyorum psikolojim çok bozuldu geçmeyen egzamadan dolayı.

Gazi Üniversitesi Hastanesi KBB Doktoru

26 Haziran 2024 11:52
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Antalya Eğitim Araştırma

09 Ağustos 2024 14:02