Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Antalya Eğitim Araştırma

09 Ağustos 2024 14:02

Kendi doktorum diye randevu aldığım gastroenteroloji bölümünden her gittiğimde farklı doktor bulunuyor. Kendisini bir kez görebildiğim A**** H**** Ç**** doktoru 4 ayda bir kez görebildim. Kolonoskopi vermesi sonucunu kendisine bir kez bile gösteremedim. Her gittiğimde farklı doktorlar oluyor. 4 tane farklı doktora denk geldim her seferinde ve bu da tedavi sürecimi uzatıyor. Her doktora teker teker derdimi anlatıyorum. Biri farklı ilaç veriyor, biri hiç vermiyor, diğeri MR istiyor. Bir diğeri kolonoskopi yap tekrardan diyor. Bıktım artık. Normalde şikayet eden biri değilim ama zorluyorlar. Bunu insanlara tek doktora görünmek istiyoruz. Yerine getirilmesini arz ederim.

Yaşar
Yaşar

Doktorun kendisini ben tanıyorum benden size bir öneri bu önerimi dikkate alırsanız kendisini görebilirsiniz eğer gerçekten kendisini poliklinikte görmek istiyorsanız çarşamba günlerine randevu alın

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Üniversite Hastanesinde Doktorun Hastaya Yaklaşımı Hakkında Şikayet

03 Şubat 2024 11:53