Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi Dayanılmaz Acı İle Kürtaj

Kocaeli Şehir Hastanesi Dayanılmaz Acı İle Kürtaj
06 Ağustos 2024 09:54

02.08.2024 tarihinde zorunlu kürtaj işlemi için hastaneye yatışım yapıldı. Gece saatlerinde düşük yaptıktan sonra kürtaj işlemine geçildi. İlk işlem sırasında anestezi uygulanmadığı için acıya dayanamayarak kustum ve işlemi yarıda bırakmak zorunda kaldım. İkinci işlem sırasında da kustum ve işlem yarım kaldı. Buna rağmen anestezi kesinlikle uygulanmadı. Üçüncü ve son işlemde tekrar kustum, asla dayanılacak bir acı değildi. İşlemi kaldıramadığım için anestezi ile yapılmasını istedim fakat yapmadıklarını söylediler. Resmen ölecektim, buna rağmen hiçbir önlem almadılar.

Coşkun
Coşkun

12.08.2024 tarihli saat 13.00 deki Kocaeli Şehir Hastanesi kadjn doğum doktoru refika güvenilir doktor hanım efendi saat 13.00 deki muayenemize neden hiçbir zaman saatinde gelmez bunu neden yazdığıma gelirsek 5 defa aynı kişiye mueyeneye kontrole geldik her seferinde de en az 2 saat bekliyoruz. Çocuğumu olacak, görüntü istiyoruz devlet Hastanesi'nde görüntü veremeyiz, ben eşimle girmek istiyorum erkek girmesi yasak ama araya torpilli hasta almasını biliyorlar, vatandaşın efendisi gibi hareket etmeyi bırakmaları gerek yazıktır günahtır. Herkes özel hastaneye gidemiyor mecburen devlete gitmek zorunda kalıyoruz, her doktor işini hakkı ile yapana lafım yok ama işini hakkı ile yapmayana hakkım helal değil.

Anestezisiz Yapılan Kürtaj İşlemi Ve Bilgilendirme Eksikliği

02 Haziran 2025 10:18
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 02:04