Slsh sonuçtan hiç memnun değil

Ultra Süper Ve Paha Biçilemez Mantığıyla KizlarSoruyor Platformu Sunar

31 Ağustos 2023 09:04

Aslında EGO olarak tasarlanmış fakat yanlışlıkla sosyal medya aracı olmuş kizlarsoruyor. Sizlere şöyle anlatayım, aslında soru sorma ve yanıt alma platformu fakat diyelim ki herhangi bir yakınınız aynı platformdan yararlanmak istiyor. Sizde yedek Gmail hesabınızı veya artık kullanmadığınız hesap üzerinden alışması için profil oluşturdunuz ve kullanmaya başladı. Ne kadar basit bir olay değil mi? Bunu kavramak için sadece birazcık mantık sahibi olmak yetiyor. Fakat bu platformda işler pek de öyle gitmiyor. Büyük ihtimal son açılan hesap kapatılır. İlk hesapta dondurulur. Kullanıcıların farklı olması çokta platformun umurumda değil açıkçası. Çünkü onlar tek numara ile iki farklı kişinin farklı mail adresi oluşturabileceğini bilmiyor. ''Cinsel Soru'' kategorisi var fakat ufak çaplı da olsa küfür etmeniz yasak.

Moderatörlük kapsamında ücret vermeden faydalanma da mevcut. Ha yanlış anlaşılmasın moderatörlerin çoğu yaşça ufak bireyler yani pek bedavaya çalıştıklarını kavrayamıyorlar. Yani demem o ki 2002 güncel mantık kadrosuyla, tuşlu telefon mantığıyla yönetilen kizlarsoruyor platformu gururla sunar. Şikayeti oluşturmamın asıl sebebi benim kullanmadığım bir mail adresim var deyip arkadaşıma profil oluşturması için verdim ve oluşturulan profil, mail değiştir uyarısı vermeden kapatılması ve benim hesabımı da dondurmaları. Boşuna demiyorum 2002 güncel mantık kadrosuyla kizlarsoruyor gururla sunar diye.

Ayrıca birini özelden rahatsız etmeden, sorusunun veya yorumunun altına gidip bana ulaşabilir misiniz veya yazabilir misiniz demeniz yasak. Bunun sebebini kizlarsoruyor hesabına yazarsanız alacağınız cevap büyük ihtimal şu olacaktır: Haram bro...

20 Aralık 2024 09:00
Raif sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Dondurma Ve Haksız Uygulamalar

04 Ocak 2025 21:18
Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Kadınlar Kulübü Şikayet - Anlaşılamaz Tavırlar

19 Mart 2024 13:54
Kadınlar Kulübü Şikayet - Anlaşılamaz Tavırlar

Tarafsızlık Ve Kullanıcı Deneyimi Hiçe Sayılıyor Kızlarsoruyor Reklam Baskısı

29 Temmuz 2025 12:39
tarafsizlik-ve-kullanici-deneyimi-hice-sayiliyor-kizlarsoruyor-reklam-baskisi-1.jpg

26 Mayıs 2023 10:11