Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi.com 2 Dakika İçinde İptal Ettiğim Biletin Parasını İade Etmiyor.

Kiwi.com 2 Dakika İçinde İptal Ettiğim Biletin Parasını İade Etmiyor.
09 Temmuz 2024 23:58

Skyscanner uygulamasının yönlendirmiş olduğu kiwi.com sitesinden en uygun fiyatlı diye bilet aldım hoş kendi hizmet bedelini ekleyince uçak firmasının kendi sitesindeki fiyattan daha pahalıya geldi o ayrı mesele. Bagaj hakkı var sandığım biletleri akabinde 2 dakika içinde iptal etmek istedim. İptal esnasında da 48 saat içinde ücretsiz iptal edebileceğim ve promosyon için 10 euro vereceği yazıyordu ama ücretsiz dediği kendi prosedürlerinde farklı bir şeymiş. 45 bin tl (1500 USD) verdiğim biletleri iptal ettim tekrar bagaj hakkı almak için. Ama parayı iade yapamayacaklarını söylediler. O zaman iptalimi geri alın dedim onu da geri alamayız dediler. Özetle kişinin anlık yapacağı hatalardan fayda sağlayıp para kazanmaya çalışan bir site. Bagaj hakkını size sağlamadığı için en ucuz fiyatı sağlıyor ama sonraki sekmelerde size uçak firmasının kendi sitesindeki fiyatlardan daha fazla satmaya çalışıyor. 43 bin + 2 bin hizmet bedeli ile aldığım bagaj hakkı olmayan biletleri. Uçak firmasının kendi sitesinde 20 kg bagaj hakkı ile yine 45 bin liraya aldım. Firma şikayetime rağmen paramı geri ödemezse bu seyahat bana iki katına mal olacak. Buraya uzun uzun yazıyorum ki bu siteden bilet satın alacak kişiler 10 defa düşünsün.

Musa
Musa

Nuri bey son haber nedir iade aldınız mı?

Nuri
Nuri

İade etmeyeceklerini söylüyorlar. Alabileceğimi sanmıyorum.

Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
10 Temmuz 2024 09:55