30 Ağustos 2023 13:01

Kitasset adında bir platformdan borsa yapacağız diyerek başladılar, dünya bankasıyla çalışıyoruz vs Skype den bağlanıp ekran paylaştırıp bir sürü işlemler yaptılar. Üç bankadan kredi çektim sonra blackrock dünya borsasından Bonus kazandınız diyen bir bey aradı. Yatırdığınız ikiye katlanacak dedi, bu durumu Skype den kitasset'ten işlem yapan kadınlarla paylaştım.

Neredeyse arabamı evimi satacaktım. Çektiğim kredileri erken kapatma şansım yok faizleriyle 500 bin tl batırdılar beni. Borsada 37.800 kusur para vardı denemek için 20 bin dolarını kendi Binance hesabıma denemek için attım. İşlemde yazıyordu sabah beni arayıp kendinize ait olmayan parayı çektiniz avukatlarımız arayacak diye korkutmaya çalıştılar.

Şimdi borsa diye uydurdukları kitasset den 20 bin dolar transfer oldu. Görünüyor ama diğer hesabıma gelen yok. Bilişimcilere danıştım sanal yanıltmaymış bu kitasset de henüz bir aylık yasal olmayan yanıltıcı platform. Çekmek için şu kadar yatır bu kadar yatır vs ev araba alacağız size diye tüm söylemler yalan!

30 Ağustos 2023 12:56
Kitasset-mgt.co Borsa Yalanı

Ve 20 bin doları çekmek için 5 bin küsur daha yatırın diyorlar. Hala koparmaya çalışıyorlar

01 Eylül 2023 16:42

Ve son attıkları mesaj...

05 Eylül 2023 15:04

Bugün yine aradılar +44 ile başlayan tel den, dünya bankası vs vergi ödemek zorundasınız diyerek Hala utanmadan para kopartmaya çalışıyorlar. Eşimle tartıştılar ve küfürler ediyorlar. CİMER üzerinden şikayette bulundum, sakın bir kuruş dahi vermeyin, sizlerde şikayet edin. Birden fazla şikayet dikkate alınacaktır, zarar gören herkes CİMER'e yazsın...

Yorumlar (13)

Yılmaz
Yılmaz

2250 dolarda benim gitti

kitasset-mgtco-borsa-yalani-1.jpg
Ayfer
Ayfer

Maalesef ki benimde o platformda param var. Ne yapacağız bilen var mı?

Şemsettin
Şemsettin

Merhaba bende sizinle aynı kaderi paylaştım Binance hesabınıza parayı nasıl aktardınız yardımcı olur musunuz belki bende kurtarabilirim bir kısmını

Akın

Merhaba Arkadaşımda bu platforma üye olmuş. Bana önerdi Bende araştırmadan katılım yapmak istemedim Probleminiz çözüldü mü? Çekim işleminiz gerçekleşti mi? Hala işlem yapamıyor musunuz?

Akın

Haklıymışsınız Arkadaşım mesaj attı şimdi de dert yanıyor Uygulamaya giriş yapamadığını söyledi.

Uğur
Uğur

Kesinlikle itibar edip üye olmayınız arkadaşınız da parasını bir an önce çeksin...

Tuba
Tuba

Dolandırıcılar, arkadaşınıza söyleyin para yatırmasın daha fazla.

Ayşe

Hayır çekim işlemi yapılmıyor, masraf ve diye para tqlep ediyorlar zaman asimi oldu Avrupa bqnkasina devroldu paramız diyorlar sakin 5 kuruş dahi yatırmayın. Çektiğim kredileri kapatmak için arabqmi satıyorum şu an. Yüzbinlerimiz gitti... Sakin inanmayın dolandırıcı bunlar

Kadir

Sizin bayaödeme yapmışsınız dağa yapmayın bir an önce savcıya gidin

Benim zararım 3000$

Kadir

Ayşe hanım bende o platformda param var beraber ne yapabilirsek BÜ platformda ilgili konuşalım

Adnan
Adnan
Benzer Şikayeti Var

Benim de az da olsa param var o platformda nasıl ne gibi bir yol izleye biliriz

Çok para yatırmadınız inşallah

Arma Group Borsa Yanıltması!

23 Temmuz 2024 23:25
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 15:20

Lion Grup Yanlış Yönlendirme ve Hesap Blokesi Mağduriyeti