Kirpiks Beauty Home Kirpiks Cadde Jel Tırnak Ve Nail Art

Kirpiks Beauty Home Kirpiks Cadde Jel Tırnak Ve Nail Art
21 Ağustos 2023 23:11

Geçen hafta cadde şubelerine geldim. Tırnağı yapan iranlı bir kız vardı adı sanırım Mitra, çok tatlı bulmuştum, güzel de nail art yaptığından tekrar gelmek istedim. Randevumu da full nail art olarak randevumu aldım gelmeden bir gün önce teyit için yazdıklarında da nail artlı değil mi diye teyit aldım. Tırnağa başladığımızda öncelikle randevu saatimden 10 dakika geç başladık 5 karış suratla. Yapmasını istediğim görseli gösterdim. Başladı arta geldiğimizde kaç parmak diye soruldu full olacak dediğimde kalkıp gitti firma yetkilisi ile geldiler diyor ki ben yetiştiremem e randevuyu ona göre aldım ben yetiştiremem diyor. Firma yetkilisi de bazı görseller zor olabiliyor denildi. ( yapılan görseli ekleyeceğim zorluğunu göreceksiniz) ben randevumu öyle aldım ama tamam 2 tane yapın dedim. Sonrasında da nail art için yeterli süre ayrılmıyor daha önce de burada karşılaştım aynı durumla dediğimde 1 müşteri için tüm günü mü kapatalım denildi. Kasaya gittiğimde ben 2 kere teyit ederek full nail artlı randevu aldım bana yetişmiyor diyorsunuz diyorum Mitra Hanım geldi diyor ki görseli gönderseydiniz, isteseydiniz başka yerler yapamayacaklarını düşündüğünde istiyor görsel diyorum çok zordu yetiştiremezdim diyor. ( 10 dakika geç başlıyor hem de yetiştiremem diyor.) Başlamadan söyleseydiniz yetişmeyeceğini ben gider başka salonda yaptırırdım tırnağımı ya da görsel zorsa söyleseydiniz değiştirirdik diyorum çok zordu ben yapamazdım dedi gitti. Hem beni suçladılar, hem üslup korkunçtu, hem saçma bir parmağımdaki arttan 60 TL alındı yani o yapmadıkları parmakların da parasını aldılar resmen. Başka salonda yaptırdığım için onun çıkarma parası extra 100 TL alındı. Gerçekten pişman oldum bir daha asla gitmem, kesinlikle paranıza yazık!

16 Ekim 2024 04:04
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 16:19