Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

King Lion Gym (Antalya) Üyelik İptali Ve Ücreti Geri Alma Sorunu

18 Ağustos 2023 14:15

Antalya King Lion Gym Kuzeyyaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi no: 347 A9 spor salonundan 15 gün önce yıllık üyelik yaptırdım parayı da peşin verdim. Hiçbir şekilde sözleşme imzalamadım. Depremden geldim ve hataya geri dönmek istediğimi söyledim üyeliğimin iptalini istedim fakat ücreti ödeyemeyeceklerini söylediler.

Faruk
Faruk

Merhabalar tayfun bey öncelikle şunu belirtmek isterim bütün spor salonlarının uzun vadeli kayıtlara kampanya yaparlar ve kampanyalı fiyattan yani %100 üzerinde aylık bazında ödediğiniz fiyatın altında toplu bir ödeme yaparsınız ve sizlere kesinlikle iade durumu olmadığını imzaladığınız şartnamede be sözlü olarak da şartname konusu tarafınıza belirtilir ancak sizin bizim salonumuzun üyesi olmadığınız ve buradan insanların düşünce değişikliliği yapmasına sağlayarak bize zarar vermek istediğiniz aşikar hatta siz buradan kayıt olduğunuz bilgilerinizi atın bizlerde size ödemenizi yapalım :) lütfen basit hesaplarla sahte hesapta bu tarz provekeler bizleri düşürmez salonumuz kalitesi gelen üyeler ve devam eden salonumuza uğruyan sporcularımız veya müsafirlerimiz tarafından gözle görülmektedir. Tekrardan dediğim gibi konu paranız ise salonumuzu ziyaret edin ya da bize ulaşın paranızı iade edelim teşekkürler.