Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Kilitbahir Seyir Terası Cafe Mağduriyeti

22 Temmuz 2024 09:31

Çanakkale Kilitbahir Seyir Terası Cafeye Manzarasını çok övdükleri için gittik. Bizim sigara içmemize izin vermedikleri halde karşı masadaki bey garsonun dibinde sigarasını baştan sona bitirdi. Bu konuda bir tartışma yaşamamıza rağmen mekana kavurucu sıcakta onca yokuşu çıkarak kahve keyfi için gittiğimizden vazgeçmek istemedik. Arkadaşım fal eğlencesine uygun olduğu için kendisinin seçtiği küçük bir fincanda gelen Türk kahvesinin döküldüğünü görüp tabağının temizlenmesini istedi. Kalanı içtiğinde ise kahve miktarının çok az olmasından dolayı duru olduğunu gördü. Dibinde de kahve olmadığını birkaç yudumda bitirince anladı. Y****adlı kişi merdivenlerden yanımıza yaklaştığında “Ablacım, biz buraya kahve içip eğlenmeye geldik, ben bu kahveyi kabul etmiyorum, yenisini istiyorum.” deyip fincanın dibini gösterdi. Y****, beni şaşırtıp “Tamam” dedi. Arkadaşım da hatalarını kabul ettiklerini düşünüp onlara jest olsun diye iki kahve söyledi. İşimiz bittikten sonra kasaya gittik. Bizden bu kişi, üç kahve parası istedi. Ben bunu ödemek istemediğimizi, bu davranışlarının çok çiğ ve profesyonellikten uzak olduğunu söyledim. Arkadaşım “Kahveniz duru ve dökülmüştü. Size gösterdim ve anlattım. Hayır, deseydiniz kalkar giderdik, kabul ettiğiniz için yeni geleni içtim.” dedi. “Merdivenlerden çıkarken dökülüyor, kahveyi içtiniz. Parasını ödeyeceksiniz.” dedi. Polis çağırmasını söyledim, Jandarma geldi. Durumu onlara da anlattık. Bu arada da nispet yapar gibi bütün müşterilere çay ikram ettiler, rahatsızlık yarattıkları için. Bir de o ana kadar orada olmayan asıl sorumlu olduğu anlaşılan a** adlı başka biri ortaya çıktı. Bize terbiyesizlik yapmayın, gibi laflar etti., bağırıp çağırdı. Özetle y**** kabul ettiğini inkar etti. Jandarma karakola gidelim, mahkemede hesaplaşın, dedi. Konu uzadıkça uzadı, tansiyonlar yükseldi. Günümüz ve sinirlerimiz mahvoldu. Sonunda tahammülümüz kalmadı, kurtulmak için ödeyip çıktık ama hayatımda paramla bu kadar mağdur olduğumu ve üzüldüğümü hatırlamıyorum.

Yurdanur
24 Haziran 2024 17:07
Zevk-i Safa Kasa Da Eklenen Fazla Fiyat
Zevk-i Safa Kasa Da Eklenen Fazla Fiyat
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Dürümcü Yaşar Usta Garson Beyefendinin Müşteriye Tavrı

14 Temmuz 2024 21:32
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 01:07

25 Nisan 2025 18:10

Ailemle Gittiğim Restoranda Çay İçmek İçin Uygunsuz Alanlara Yönlendirildim Ve Personelden Olumsuz Davranış Gördüm

01 Mayıs 2025 19:53