Kilis Polisevi Yanlış Bilgilendirme!

16 Eylül 2024 17:22

Kilis Polisevi
14 eylül'de akademisyen olan ben annem ablam ve 7 yaş altı 2 yeğenim kalmış bulunmaktayız. Kilis'te akrabalarımız da var fakat öncesinde arayıp bilgi aldık ne kadara kalabiliriz diye. Telefonda oda ve yatak sayısının bir önemi yok kişi sayısı kadar ücret alıyoruz ve 7 yaş altından da ücret almıyoruz dediler. Tamam kişi başı ne kadar diye sorduğumda 400 TL ücret beyan ettiler. Israrla bu fiyat ablam için de geçerli değil mi diye sorduğumda evet dediler. Gittik 1 gece konakladık. Sonrasında 2 oda ve 2 çift kişilik yatak verdiler bize. Telefonda söylediklerine göre 400x3=1200 TL almaları lazımdı. Fakat orada söylem değiştirip çift kişilik 2 odada kaldınız dediler ve bizden 400x4=1600 TL aldılar sorun çıkarmadık ve ödedik. Bugün arayıp çok da kötü bir üslup ile sizin bize 800 TL daha ödemeniz lazım diyorlar. Ablanız 1. Derece akrabanız değil çünkü diyerek. Ben bunu size bastıra bastıra sordum ve garantisini alıp öyle geldim benim maddi durumumda olmayabilirdi. Siz telefonda 1200 liraya anlaştığım yer için kaldıktan sonra nasıl benden 2400 TL istersiniz? Dediğimde ödeyecek paranız mı yok diye aşağılıyorlar bir de? Bu nedir şimdi? CİMER dahil her yere şikayet edeceğim!

Silifke Öğretmenevi'nden Şikayetçiyim

14 Haziran 2024 12:21

26 Haziran 2024 09:16
Cans sonuçtan hiç memnun değil

Görme Engelli Memura Yapılan Mağduriyet Kütahya Polisevi

21 Eylül 2024 23:36
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Isparta Polisevi İlgisizliği

05 Ocak 2024 14:16