Kids Aloud İngilizce Anaokulu Elazığ Şubesi Ayrımcılığı

22 Ocak 2024 13:27

Kids aloud anaokulu Elazığ şubesi hakkında şikayetim var. İlk ziyaretimde kişisel bilgilerimi ve işimi sorarak genel bir değerlendirme yaptıklarını fark ettim. İlerleyen süreçte, maddi durumu iyi olan ve toplumda belirli bir mevkiye sahip ailelerle sürekli iyi bir iletişim içinde olduklarını, hatta öğretmenlerin bu ailelerin evlerine ziyaretler düzenleyerek çocuklarına özel ilgi gösterdiklerini gözlemledim. Bu durum, sosyal hayatta, okulda ve sosyal medyada oldukça belirgin bir şekilde kendini gösteriyor. Eğer okuldan çocuğunuzu almak isterseniz ve siz bu statüde değilseniz, itirazları dikkate almadan ve neredeyse veda etmeden sizi gönderiyorlar. Ayrıca okula pasta, börek gibi yiyecekler gönderirken kendi mutfak eşyalarınızı kullanmamanızı öneririm, çünkü geri verilmiyor. Geri istediğinizde ise size küçümseyici tavırlarla karşılaşıyorsunuz.
Eğer öğretmen sizin hakkınızda bilmediğiniz bir nedenden dolayı olumsuz bir izlenim edinmişse veya sizi beğenmemişse, çocuğunuz hakkında bilgi almanız zorlaşıyor ve yüzünüze bile gülümsemeyerek sizi karşılıyor. Servisten dönüşte çocuğunuzun çantası serviste yere düşmüşse, servis görevlisi çocuktan habersiz bir şekilde toz içinde kalmış çantayı size teslim ediyor.

03 Nisan 2024 17:41 (Şikayetten 2 ay sonra)
Ekrem
Ekrem
28 Nisan 2024 16:10

Şikayetimizi dikkate almanızı beklemek hataydı zaten

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Şeffaflık Ve Güven Eksikliğiyle Hayal Kırıklığına Uğradık

02 Mayıs 2025 16:56
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Özel Şirinlerin Dünyası Anaokulu Çocuğumuzu Oraya Verdiğimize Bin Pişman Olduk

23 Şubat 2024 09:29

Çocuğumun Sağlığı Ve Güvenliği Kids Aloud Yaz Kursunda Tehlikeye Atıldı

04 Temmuz 2025 20:50

Beklentileri Karşılamayan Kreş Deneyimi: Eksik Bilgilendirme, Personel Sorunları Ve Güvensizlik

05 Mayıs 2025 16:58