Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kibar Holding Royal Enfield Motorları Teslim Edemiyor. Satış Sonrası Destek Yok!

08 Haziran 2024 15:55

29 Mart'ta lansman günü siparişini verdiğim ve ücretinin tamamını ödediğim Royal Enfield meteor 350 model motorun 15-31 Mayıs tarihleri arasında teslim edileceği söylenmişti. 8 Haziran oldu ve hala teslim için hiçbir şekilde iletişime geçilmedi. Ben sürekli arayıp soruyorum fakat her seferinde "haftaya teslime başlıyoruz" şeklinde cevap alıyorum. Şimdi de bayramdan önce hepsinin yetiştirileceği söyleniyor. Ankara'da zaten kısa olan sezonda sağ olsunlar Haziran ayını da boşa harcıyorlar.
Üstelik aksesuar için fiyat istiyorum, defalarca mesaj ve aramama rağmen aksesuar stoğu ve fiyatlarla ilgili herhangi bir bilgi alamadım. Parasını verip almaya çalıştığımız şeyler için bile ilgilenmiyorlar. Ya aksesuar getirmediler (ki daha motorlar gelmeden bütün aksesuarlarını getireceklerini söylemişlerdi) ya da şu an tek dertleri 'bilmem kaç ay' sonra gelecek motorları satmaya çalışmak. Taahhüt ettikleri süre içerisinde motorları teslim etmeyerek alıcıları hem maddi hem manevi zarara uğratıyorlar. Kibar Holding'in kurumsallığına güvenerek aldım fakat ne yazık ki kurumsallıktan eser yok. Satış sonrası destekte gerçekten amatörler. Hala Ankara'da bir servis açıklamış değiller motor gelse dahi rodaj bakımını nerede yaptıracağımız da belli değil?!

profile profile profile

Kemal
Kemal

Galiba bu yorumlardan sonra himalayan almaktan vaz geçeceğim. Beni de bir korku sardı motor zamanında gelmeyecek diye gelse de parçaları sıkıntı olacak diye.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kibar Holding Bir Motosiklet Markasını Doğmadan Öldürdü

07 Haziran 2024 14:54
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Depar Motor Canam F3 Limited Bakım Yapılamaması

14 Temmuz 2023 12:12
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 09:14