Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 09:14

Mv Agusta Türkiye - K-Rider Servis Fiyaskosu
(Not: K-Rider veya mv markalarda olmadığı için üst markaları Kibar Holding marka olarak seçilmiştir.)

mv markası ile bir sorun yaşarsanız çözümü yıllar alabiliyor. Ki benim yaşadığım olumsuzluk o kadar küçük ki nasıl bu noktalara geldi şaşıp kalınası resmen.

Kısaca kendilerini ve müşteri kitlesini üst konunda gösterip, fiyatları da ona göre belirleyip ki bu gayet normal, ama sunduğu hizmetin ve müşteri memnuniyetinin söyledikleri ile alakası yok.

Olay kısaca şu şekilde.

Mv Agusta motorumu bakımdan selesi yırtık şekilde teslim aldım. Teslim alırken ilgili kişi (d******) ile konuştuk abi ben çözeceğim, sıkıntı olmaz diye sözünü aldım. Ama 1 yıl geçti hala dönüş yapacaklar.

2 kez mail attım cevap yok. Google yorumu yaptım, önce keşke bana yazsaydınız dediler ki yazdım haberleri yok.

Sonrasında bir beyefendi iletiş kurdu, beyefendi mağduriyetinizi çözeceğiz, dönüş yapacağız dedi. Hiç ses yok. Arada yazıyorum durum nedir diye yarın kesin dönüş yapacağız diyorlar ama haftalar geçiyor ses yok.

Yırtık bir seleyi çözemediler, soruyorum daha büyük bir sorunu nasıl çözecekler?

Satma kararı aldım. Zaten binmiyorum, severek aldığım motordan soğuttular.
Başka bir marka ile yoluma devam ettim. Çokta memnunun. Sistemlerini oturtmuşlar. Öyle usta çırak ilişkisi olan servisleri de yok. Gayet profesyonelce yönetiyorlar.

Konu para değil. Konu önemsenmek. Maillere cevap verilmesi, ilgileniyorum dedikten sonra dönüş yapılmadı.

Kısacası K-rider grubu servis ve müşteri ilişkilerini düzenlemeden aldığınız her bir motosiklette mağdur olursunuz.

Her şey yolundayken zaten sorun olmaz. Ama en ufak bir problemde ghost oluyorlar.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kibar Holding Royal Enfield Motorları Teslim Edemiyor. Satış Sonrası Destek Yok!

08 Haziran 2024 15:55

Şişe Pazarlama İle Yaşanan Sipariş Kabusu: Eksik Ve Yanlış Ürünler, İletişimsizlik Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2025 16:54
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Güvenilmez Firma Ve Yetersiz Garanti Hizmeti

14 Ekim 2024 09:24