Kia Stonic'te Motor Işığının Yanması Sorunu

02 Temmuz 2023 22:10

Van Kia bayiinden Kia Stonic aldım. Konya'da Lovato Türkiye tüp taktırdım. Bir hafta kullandıktan sonra motor ışığı yandı. Aynı sorunu 2022'de bir arkadaşınla paylaştığını gördüm. Sorunumun giderilmesini istiyorum. 2022'deki arkadaşın çözüm bulup bulamadığını tespit edemedim. Kendisi 3 kere bayiye götürdüğünü çözüm bulamadığını belirtmiş. Daha sonra sonuç hakkında bir bilgi yok.

03 Temmuz 2023 10:12 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Veli
Veli

Mustafa bey bende de Kia stonic var aldığımda üzerinde lavoto marka tüp vardı tpms ve kaygan zemin ışığı yanıyor iki defa bayiye götürdüm en son tüp sistemi ABS sistemine yakın döşenmiş ondan dolayı dediler tüp takan ustalar öyle bir şey olmaz diyor en son tüpü söktürüp bayiye götüreceğim muhtemelen lastik basınç sensöründe arıza var bayi yapmamak için bahane uyduruyor

Kia Stonic'te Motor Işığının Yanması Sorunu

Abi benim araç motor dağıttı yani kol çıkardı şimdi tüpçü bayiye bayi tüpçüye yüklüyor zarara uğrayan ben oldun

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Yağ Eksiltme Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Gökhan
03 Eylül 2025 18:54

İlknur
05 Mart 2024 17:28
Kuddusi sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Aracımda Kronik Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Kuddusi