KDNZ Store Sırt Çantası Omuz Askısı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyeti

22 Aralık 2023 16:55

Büyük bir hevesle almış olduğum 45 litrelik sırt çantasının omuz askısı içindeki sünger ağır eşya taşımamama rağmen döndü ve omuz askısı kullanılamaz duruma geldi. Konuyu satıcıya ilettiğim zaman kullanım hatası olduğunu ve yapılacak bir şey olmadığını ilettiler. Söz konusu problem, çantayı aldığımın 8. Ayında falan oldu. 45 litrelik çanta üretip, omuz askısında bu tarz problem olabileceğinin öngörülmesi gerekiyordu. Kullanım hatası olarak geri bildirim aldım fakat bu tarz çantaları kullanan herkes tek omuz kullanıyor.

Sırt çantasını omuza asarak kullanmayacaksak nasıl kullanacağız onu da anlamakta zorlanıyorum.

Kullanım hatası olması konusunda bir itirazım olmayabilir fakat, yapacak bir şey yok demek yerine çantayı kargo ile isteyerek incelemeye alınarak sonrasında bu tarz bir geri bildirim yapılması, müşteri memnuniyetini arttırmak açısından daha doğru bir iletişim olabilirdi.

26 Nisan 2024 01:33 (Şikayetten 4 ay sonra)

Değerli müşterimiz Firmamımız ile iletişime geçmeniz halinde yaşamış olduğunuz sorunu en hızlı şekilde çözeceğimizden emin olabilirsiniz bizim ile iletişime geçmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 16:29
New Balance Sırt ÇANTASI-ASKI Sökülmesi Sorunu

Ali
21 Nisan 2025 16:41
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 12:58
Kader sonuçtan hiç memnun değil

KDNZ Store Çantanın Kolu Söküldü

03 Nisan 2024 00:16
Universal sonuçtan hiç memnun değil

Universal
15 Nisan 2024 12:46