Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi'nden Şikayetçiyim

25 Temmuz 2023 12:35

Kayseri Şehir Hastanesi'ne 10.01.2023 tarihinde mide ağrısı şikayetiyle başvurdum. Doktorum güzel ilgilendi sağ olsun. Endoskopi almam gerektiğini söyledi. Gittim kayıt almak için 2 Ağustos'a gün verdiler. Neyse bekleyelim dedim ama mide ağrısından bu 6 aylık süreçte sürekli acillik oldum. Kan kustuğum da oluyor. Anestezili olacağı için bugün anestezi polikliniğine sıra aldım geldim. Denilen şu önce kendi doktoruna git, tahlil yaptır, sonuçlar çıkınca anestezi doktoruyla görüşeceksin. Gittim bir tane doktora,*** doktor olmuş fakat bir nebze insanlıktan nasibini almamış. Durumu izah ettim, alamam kayıt dolu beni bir azarladı. Bilgilendirilme yapılsa zaten ben size gelip durumu anlatmam. Ben dahili polikliniğe de sıra alır gelirim. Fakat bu hafta randevu yok, devletimizin hastanesinde 6 aydır beklediğimize yanalım yoksa burnu havada insandan azar yediğimize mi yanalım. Özel hastanelere yönlendiriyor. İnsani parası olan yaşar, olmayan olur. Misali bu sitemi bu şekilde yapanlar sizlere hakkım helal değil.

Kayseri Şehir Hastanesi Eksik Evrak Hatası

17 Temmuz 2023 23:20

02 Haziran 2023 10:58

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde Yetersiz İlgi Ve Yanlış Müdahale

14 Şubat 2025 12:19
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi Doktor Görev Yetersizliği

23 Kasım 2023 11:29