Kayseri Şehir Hastanesi'nde Hasta İlgisizliği

31 Aralık 2024 18:5713.865

Geçen hafta Kayseri Şehir Hastanesi'nde elimde çatlak olduğu için gittim ve alçıya aldılar. Doktor, 1 hafta sonra yeniden ortopediye git dedi. 1 hafta boyunca zaten sınavlarıma giremedim, perişan oldum. Bugün hastaneye gittiğimde, kimseye sorsak ortopedi bölümünü hep başından atmaya çalıştılar. Oradan oraya koşuşturduk, 1 saat boyunca annemle zar zor bulduk. Sonra hasta kabul bölümünde bizi başlarından atmaya çalıştılar. Doktora rica et, alır dediler. Sonra numara aldık. Annem sürekli içeri girip doktora sorunca, doktor 'Bu sıra numarası değil, hasta kabulden numara almışsınız, oradan halledin' dedi. O kadar insanın içinde 1.5 saat bekledikten sonra öğrendik. Kimse bize sıra vermedi. Bunu öğrendikten sonra, oradan sıra almaya gittikten sonra 'Geç geldiniz, artık yer doldu' dediler. Randevulara baktım, 3 ya da 4 hafta sonra. Hep o kadar boş oda var, ne olur yani açıp da çalıştırsanız, muayene etseniz. Kocaman hastane, o kadar insanı yığınca mutlu mu oluyorsunuz? Bu ülkede vergiler nereye gidiyor? Babam o kadar çalışıp vergi veriyor. Çalışanları ayrı umursamaz, doktorları ayrı umursamaz. Ben de alçıyı eve gelince çıkardım, attım. Ne olursa olsun, artık isterse daha da derinleşsin, bir daha da adımımı atmam o hastaneye. Bu ülkeye de hiçbir şekilde hakkımı da helal etmiyorum. Yaptığınız hizmette hayır yok.

Kayseri Şehir Hastanesi Yazıcı Bozuk Kağıt Alamıyoruz

Kayseri ŞehirHastanesi Yazıcı Bozuk Kağıt Alamıyoruz

Kayseri Şehir Hastanesi İnsanların Zorlandığı Konular

Kayseri ŞehirHastanesi İnsanların Zorlandığı Konular

Serkan
Kayseri Şehir Hastanesi Koridorlarda Kesinlikle Sandalye Yok!

Kayseri ŞehirHastanesi Koridorlarda Kesinlikle Sandalye Yok!

Asuman

Öne ÇıkanKonular