Katılımevim'de Araç Alım Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Katılımevim'de Araç Alım Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
27 Aralık 2024 19:31

28.05.2024 tarihinde Katılımevim'e kayıt olarak, tam zamanında ödemeli araç almak için sözleşme imzaladım ve gerekli ödemeleri yaptım. Alacağım araca rehin koyulamayacağı için 2 adet memur kefil istendi ve kefillere senetleri imzalatıldı. Sözleşmemizde, 12. ayın 20'si ile 31'i arasında ödeme yapılacağı söylendi. Sonra, rehin koyamayacakları araç için 1000₺ rehin bedeli istendi. Bu bedeli geç gönderdiğim için ödeme süresi olarak Ocak ayının 6'sına ödeme günü verildi. Bugün resmi gazetede çıkan yasa ile istediğim ÖTV'siz aracı alamadım. Ona yetişmedi. Ocak ayında sıfır araçlara zam gelecek, ödeme Ocak ayında yapılırsa ciddi bir zararım olacak. Konya şube sorumlusu S*** Hanım'a telefon konuşmamızda çözüm üretmesi için mevzuyu izah etmeye çalışırken, danışmanın mevzuyu anlattığını ve daha fazla konuşmamıza gerek olmadığını, yani kibar bir şekilde telefonu kapatmamı söyledi.

31 Aralık 2024 09:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

31 Aralık 2024 14:37

Katılımevim'de Teslimat Ve Güven Krizi

17 Aralık 2024 13:19
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Firma Baştan Sona Kadar Yalan Üzerine Kurulu.

28 Ağustos 2024 17:39
Katılımevim Firma Baştan Sona Kadar Yalan Üzerine Kurulu.