Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Koşuyolu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım

24 Mayıs 2024 16:41

Babamız 25 Nisan 2024 tarihinde yoğun bakım birimine yatmıştı. Kalbi düzgün çalışmadığı için karaciğeri su topluyordu ve karnı hep şişti. Senede bir hastaneye gider su aldırıp babamı yatırırdık. Bu senede aynı şekilde yatırma işlemi yoğun bakıma yapıldı. Hastaneye yattığı zaman artık kalp yetmezliğinin çok ileri bir seviyeye geldiğini ve akciğerin düzgün çalışmadığını söylediler. Yatırıldığı süre zarfında ne babamızı 5 dakika görmemize izin verdiler ne de doktorlar birebir bizimle bir görüşme sağlayıp bilgi verdi. Sürekli her gün telefondan 2 dakika yardımcılarını aratıp her gün değerlere bakıyoruz takipteyiz deyip hep aynı şeyleri söylediler. Ne kadar hastanenin kapısına gidip 5 dakika görmek istesekte bizi içeri sokmadılar. Bir gün akciğeri çalışmayı bırakmış ve entübeye almışlar her şey yapıldıktan sonra yine 2 dakika arayıp bilgi verdiler. Aynı gün yine gittik hastane kapısına ve yine bizi içeri almadılar ve hala doktor yüz yüze bir görüşme talepte bulunmamıza rağmen yapmadı. Ertesi gün durumu kötü entübeden çıkardık dediler ve yine gittik yine bizi içeri almadılar. Babamız 04.05.2024 tarihinde vefat etti ve bu süre zarfında 2 dakika görmemize izin vermediler doktorların hiçbiri yüzümüze gelip bir tane bilgilendirme yapmadı. Kalbi durdu çalıştırmaya çalışıyoruz deyip bizi aradılar ve biz gidene kadar babam ölmüştü. Babama ne düzgün bakıldığını düşünüyorum ne bunun insan haklarına uyduğunu düşünüyorum vicdansızsınız. Bu hastanede Koroner yoğun Bakımdaki bütün doktorların ve hasta kayıtları araştırılmalı. Acaba sadece bizim mi basımıza geldi yoksa daha nice insanın mı içinde böyle bir acı bıraktınız. O kadar babamızı görmeye çalıştık belki babam çıkarın beni dese çıkarırdık. Belki söylemek istedikleri vardı hiçbirini bilmiyoruz. Son bir kere babamızı göremedik. Hastaneye yürüyerek kendi geldi ve tabutu çıktı. Hakkımızın zerresini helal etmiyoruz. Bir de babamı defnettikten 2 gün sonra arayıp hastaneden babanızın dişleri kalmış alacak mısın iyi oldu mu kendisi diye telefon geldi. Eşyaları toplayan görevli çalışana bile orada yatan hasta hakkında bilgi vermemişsiniz. Şimdi soruyorum sizlere benim bu şikayetimi nasıl çözeceksiniz giden geri gelecek mi? Doktorlarınızı ve hastaneyi araştıracak mısınız yoksa davalar açılmaya başlansın mı?

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Bakımda İlgisizlik Ve Bilgi Eksikliğiyle Gelen Sağlık Skandalı

06 Nisan 2025 16:58

Yoğun Bakımda İletişimsizlik Ve İhmal Sonucu Kayıp

20 Temmuz 2025 03:20
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Sincan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi İhmaller Ve Sonuçları

17 Haziran 2024 02:12

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İlgisizlik Sert Tavır

14 Ağustos 2024 01:47