Kartal Belediyesi Düğün Günümüzde Hayal Kırıklığı: Kartal Nikah Sarayı Deneyimi

05 Eylül 2024 12:20

Merhaba, geçen hafta Kartal B***** E***** Nikah Sarayı'nda nikahım gerçekleşti. Nikah salonundaki çalışanların organizasyon ve tavırlarından hiç memnun kalmadık ne yazık ki. Nikah koordinasyonu, takı merasimi, fotoğraf çekimi, fotoğraf kaliteleri, hiçbiri mi iyi olmaz! Alınan paraya yazık. 5 tane kuzenim Tuzla Nikah Sarayı'nda nikah kıydı, 500 kişiden fazla davetlimiz olmasına rağmen her şey o kadar düzenliydi ki, hediye bile verildi nikah sonunda. Ben böyle bir muamele, böyle düzensizlik görmedim. Olsa da bitse gibi tavır içinde suratlar... Yaptığınız işi sevmiyor olabilirsiniz ama insanların gününü mahvetmeye kimsenin hakkı yok. Çok pişmanım, keşke ben de bu mutlu günümü Tuzla'da gerçekleştirseydim. Toplu fotoğraf çekimi bile yapılmadı. Davetlilerimiz ile kendimiz bahçede toplanıp çekinmek durumunda kaldık. En mutlu günümüzde profesyonellikten uzak ve etik olmayan bir hizmetle karşı karşıya kalmak son derece üzücüydü. Tekrar gerçekleşmeyecek olan bu günümü bu şekilde anmama sebep olan Kartal Belediyesi Nikah Sarayı için gerekenin yapılmasını arz ederim.

Tuzla Belediyesi Nikah Salonu Hizmet Vermiyor İnsanları Aşağılıyor

24 Aralık 2023 00:08