Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Karmod'in Kalitesiz Su Deposu

Karmod'in Kalitesiz Su Deposu
14 Eylül 2023 11:52

İstanbul'da faaliyet gösteren Karmod firmasından aldığımız 5 tonluk paslanmaz çelik şu tankının montajı 2021 yılında tamamlanmış ve inşaatın bitimini takiben 2023 nisan ayında kullanıma alınmıştır, Ancak çok kısa süre sonra tankın tabanına yakın bölgesinden çok ciddi bir su kaçağı tespit edilmiştir.

Yüzey üzerinde hiçbir darbe ya da deformasyon olmamasına rağmen bu şu kaçağının sebebi anlaşılamamış ve firmaya başvurulmuştur.

Resim ve videolardan da açıkça görüleceği gibi hatalı malzeme, işçilik ve kontrolsüz teslimatın sebep olduğu bu ciddi sorun karşısında firma yetkilileri hiçbir adım atmamıştır.

Hatta sorunun kireçli sulardan kaynaklanabileceği gibi çocukça bahanelere saklanıp, garanti süresinin dolmasını da fırsat bilerek hiçbir yardımda bulunmamışlardır.

Çelik malzemenin kireç değil asit karşısında bile bu etkiye maruz kalması mümkün değildir. Kaldı ki tank süper kaliteli 3 ayrı filtre sistemi ile her türlü zararlı maddeye karşı korunmaktadır.

Binlerce lira ödenerek alınmış bu ürünün firmanın hatalı malzeme ve işçiliğinden kaynaklanan sebeplerden su kaçırdığı açıktır.

Buna karşılık yol açtıkları mağduriyeti gidermek ve özür dileme yerine 3 Maymunu oynadıkları için yaşadığımız durumu burda sizler ile paylaşmayı doğru bulduk.

Müşteriyi aldatan ve hatasını düzeltmek gibi bir anlayışı olmayan bu firmayı burada afişe etmek gerekti.

16 Şubat 2024 20:10
Freebox Modüler Yaşam Alanları Konteyner Ev Sorunu
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
03 Mart 2024 20:36

Baymak Yetkili Servisinin İlgisizliği Ve Yetersizliği

Sefer
18 Nisan 2025 15:15
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 21:00