Turan sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Özdedeoğlu Grup Gıda Sahte Zeytinyağı Satışı

29 Kasım 2023 10:36

Facebook.com K****g**M***g** isimli şahıstan 5x4 20 litre zeytinyağı aldım. Kapıda ödemeli olarak Yurtiçi Kargo ile geldi. Beğenmezsem iade edebileceğimizi söyledi. Ürün geldi bildiğiniz su, zeytinyağı ile alakası yok, hemen Facebook üzerinden yazarak iade etmek istediğimi söyledim. Önce neden beğenmediniz falan gibi sözlerle oyalama taktiği sonra engelledi. Kargo ile gelen firma ismi "Özdedeoğlu Grup Gıda San. Tic. Ltd. Şti Köşk Aydın" firmasıdır. Ürünleri sahtedir. Bu konuda internette bir çok başlık açılmış, mağdur olunca araştırınca fark ettim. İş işten geçti tabi. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayetim. Paramı iade etmezlerse savcılığa daha sonrada Sağlık Bakanlığına şikayet edeceğim.

Coşkun
Coşkun

Merhabalar ben bu söz konusu firmadan sürekli alışveriş yapan birisiyim gayet işlerine sadık güvenilir bir firma bence siz özdede firmasını karalamak için bu yorumu yaptınız belki sizde aynı pazarda ürün satmaktasınız

Neriman
Neriman

Firma yalan çıktı tarım bakanlığı ismini açıkladı yani satın aldığınız ürünler sahte

Kargo Takip Ekranı Taklit Edilmiş Dikkat!

04 Aralık 2023 20:18
Kargo Takip Ekranı Taklit Edilmiş Dikkat!