Karadeniz Medikal Alınan Ürünün Hatalı Ve Para Kesilmesi

Karadeniz Medikal Alınan Ürünün Hatalı Ve Para Kesilmesi
25 Ağustos 2023 19:05828

Karadeniz medikal firması hakkında aracı olan Kütahya'daki medikal firmasından bedeli ödeyip hasta olan ablamız için aldığımız G458 Cerebral Palsy Tekerlekli Sandalye tarafımıza ulaştı. Mevcut gelen ürünün ayak koyma yerlerinin hatalı ve uygun olmadığını gördük. Aynı gün içerisinde ürünü geri verdik. Aracı olan medikal Firmasına ödeme yaptığımız bedel ile alakalı tarafımızdan kargo bedellerinin kesilmesi gerektiğini söyleyip, tarafımıza kargo bedelleri kesilerek ödeme yapıldı. Kendi hataları olmasına karşın kargo bedelini ödemeyecek kadar yoksun firma! G458 Cerebral Palsy Tekerlekli Sandalye verilen paraya yazık!

2 Ekim 2024 10:40

Bizim bayiye ürünü gönderdikten sonra üründe bir problem yok ise iade alma zorunluluğumuz yok. Buradaki sorun bayi ile aranızda efendim. Lütfen muhatap aldığınız yeri iyi belirtin bayi ile aranızdaki sorundan dolayı firmamızı suçlamayın.

13 Eylül 2024 22:29

Ben de bugün paramı alabildim. Size de geçmiş olsun. Paranızı alana kadar mücadele edin. Ben de buradan şikayet edince bugün paramı alabildim. Sanırım herkese bunu yapıyorlar... Aracı firmayla satışı yapıp kendilerini aklıyorlar... Aracı firmalarda bunu yapıyor... Tedarikçileri suçluyor aracı firmalarda... Müşteriye paralarını birbirlerine aldığınız yerle görüşün deyip satan da tedarikçileri ne orayla görüşün deyip müşteriyi yıldırıp paralarını vermiyorlar gördüğüm kadarıyla... Burayı daha önce görseydim sipariş vermezdim. Organize d0landırıcılık mi oluyor bu yaptıkları... Yetkililer varsa lütfen bunlara karşı önlem almaya davet ediyorum.

19 Eylül 2023 13:32

Ürünü görerek ve isteyerek sipariş ettiniz eğer ki iade ile ilgili bir bedel yansıdı ise tarafınıza ürünü aldığınız yer ile alakalı Karadeniz medikal sizden bir bedel tahsil etmemiştir. Lütfen yazdıklarınızın vebalini bilerek yazı kiminle ilgili ise şikayetiniz onu şikayet ediniz.

Gold Medikal Garanti Kapsamındaki Akülü Sandalye Tamir Kargo Ücreti

14 Mart 2024 12:321.344

Gold Medikal'den almış olduğum akülü tekerlekli sandalyenin 6 ay sonra hız ayarlama tuşu bozuldu. İzmir'de yaşadığımız i...

1 Destek4 Yorum