Sahte Avukatlık Bürosu Tehdidi

05 Kasım 2024 21:07

Karaca Hukuk Bürosu tarafından 05.11.2024 tarihinde 0541... 25 numarasından kendini Karaca Hukuk Bürosu'ndan Avukat C**** Karaca olarak tanıtan şahıs, 2024 Temmuz ayında internet üzerinden cinsel performans arttırıcı sipariş verip siparişi teslim almadığıma dair göndericinin şikayetçi olduğunu, bundan dolayı 21.500 TL talep ettiğini bildirmiştir. Bütün kişisel ve ailesel bilgilerime sahip olan bu avukatlık firması, uzlaşma olarak 550 TL ödeyerek gönderilecek ürünü teslim almamı ve ürün bedeli dışında herhangi bir ücretin olmadığını, ürün gelince 14 gün içinde iade edilebileceğini bildirmiştir. Uzlaşma sağlamamam halinde 21.500 TL icralık olacağımı söylemiştir. 0541... 25 numarasından kendini Karaca Hukuk Bürosu'ndan Avukat C**** Karaca olarak tanıtan şahıs tarafından adıma açılmış veya açılacak hiçbir hesap, kredi başvurusu, para transferi, kumar işlemi, alım-satım, devir, kefil olma, bahis işlemi gibi her türlü suçlamaları, cezaları onaylamıyorum ve bu konularda herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Tahsin sonucu yetersiz buldu

Kişisel Bilgilerimle İzinsiz İşlem Tehdidi Ve Para Talebi Yaşadım