Ayşen sonuçtan memnun

26 Haziran 2024 19:25
Ayşen'in Teşekkür Mesajı
“Arayıp ilgilenen temsilciye yaklaşımı ve yardımı için çok teşekkür ederim.”

Kale Seyahat firmasından bilet aldım. Resmi sitesinde bagaj hakkının 30 kg olduğu yazmasına rağmen maksimum 4-5 kiloluk üç kabin boy, yine maksimum 10 kiloluk bir orta boy valiz için ekstra ücret talep ettiler. Büyük boy tek bir valizle gelsem aynı alanı kaplayacağını ve aynı kiloda olacağını söylediğimde ise parça şeklinde bakıldığı söylendi. Şoför bey valizlerimi göz kararı değerlendirip 200₺ ücret ödemesi çıkarttı, ödemeyi elden nakit şekilde yaptım, makbuz talep ettiğimde ise veremeyeceğini söyledi, sesini yükseltti. "Bu kadar valizle gelmeden bana mı sordun" vb. cümlelerle azarlanarak kötü bir üslupla karşılaştım. Prosedürü bilmiyor da olabiliriz, yolcuların bu tarzda karşılanması hiç hoş değil, nazik ve bilgi verir şekilde iletişim kurmak zor değil. Ayrıca aldığım hizmet karşılığı ödediğim ücretin makbuzunu ya da fişini almak en büyük hakkım, kimsenin panik yapmasına gerek yok, usulsüz bir yöntem olarak algıladım.

27 Haziran 2024 01:32 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Yolcumuz, Deneyiminizle ilgili kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

28 Haziran 2024 18:26
29 Haziran 2024 11:23
Ayşen
Ayşen
29 Haziran 2024 11:26

Arayıp ilgilenen temsilciye yaklaşımı ve yardımı için çok teşekkür ederim.

Edanur sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 05:24
"İlginiz için teşekkür ederim"
Volkan sonuçtan memnun

Kale Seyahat Usulsüzce Bagaj Ücreti Alıyor

30 Kasım 2023 10:01
"Yapılan usulsüzlüğe karşı önce cevap verilmemişti sonradan arayan hanımefendi özür diledi ve zararıma karşılık 1 adet misafir bileti hediye ettiler. Umarım bileti kullanım sürecinde aynı şeyler olmaz teşekkürler yinede."
Taner sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 20:47
Mehtap sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2024 00:40
"Teşekkürler firma adına Nilgün hanıma teşekkür ederim. Saygılarımla"
Elif sonucu yetersiz buldu

Kale Seyahat'te Kayıp Eşya Ve Umursamaz Hizmet