Kalamış Yapı İlgisizliği Ve Haksızlığı

16 Aralık 2023 13:45

Mas Grup Yapı Yönetim firması, sitemizde (Manzara Konakları Sitesi/Sülüntepe) yönetimi üstlenmiş olup, sitede iskan olmadığı için şantiye suyu ve elektriğini kullanmaktayız. Siteyi Kalamış Yapı bitirmiştir. Faturalar ortak gelip, site yönetimi tarafından paylaşılmaktadır. Bu paylaşımların yanlış olduğunu dile getirmemize rağmen ikna olmadık. Çünkü şantiye suyu ve elektrik kullanım birim fiyatları bellidir ve normalin iki katına yakındır. Ancak geçen ay gelen su paylaşımının birim fiyatı 40 TL iken, bu ay gelen paylaşımlarda 74 TL olduğu görülmektedir. Bunu ödemeyeceğimizi belirttik. Buna rağmen herhangi bir hak iddia etmeleri halinde, burası yazılı beyanımın kabul edilmesini rica ederim. Benim su sayacım ve kullandığım miktar belli olduğu için ödemem gereken meblağın üç katını ödemeyeceğim. Gerekli başka yerlere de başvuracağımı belirtmek isterim. Ayrıca faturayı incelemek istediğimde, faturanın kendilerinde olmadığını, müteahhit firmada olduğunu söylediler. Kalamış Yapı çalışanlarından istedim ancak herhangi bir dönüş alamadım. Tüm bunlara rağmen Biyos uygulamasına bu faturanın da yansıtıldığını gördüm. Gereğinin yapılmasını talep ederim. Ayrıca, garaj girişindeki kapı aylardır tamir edilmedi ve bu sebeple yan daireme izinsiz girilmiş. Güvenlik yetersiz olduğu için herkes kolayca içeriye girebilmekte. Bunun yanı sıra çelik kapım kapanmamakta ve hala tamir edilmemiştir. Jeneratör getirip iskan alacağımız söylenmişti ancak kaç aydır herhangi bir gelişme olmadı. Yaşanan sıkıntıların giderilmesini ve faturaların adil bir şekilde paylaşılmasını talep ediyoruz.

Büşra

Merhaba bu sorunlar halen devam ediyor mu, şu an oradan bir ev almak istiyoruz ama emin olamadık

Büşra

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Karnur İnşaat Elektrik Kesintisi Ve Yüksek Fatura Krizi

16 Nisan 13:46
Karnur İnşaat Elektrik Kesintisi Ve Yüksek Fatura Krizi
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Atış Yapı West Point Her Açıdan Fiyasko!

02 Kasım 2023 19:53