Kabasakalonline.com Metin 2 Ruby Charon Siteye Won Satış Sorunu

17 Mayıs 2024 21:19

05.05.2024 tarihinde kabasakal sitesine metin 2 ruby charon sunucusundan 190 wonluk bir satış siparişi koydum. 161 won 3 gün içerisinde satıldı ama geriye kalan 29 won satılmadı. İlk başta sitede yoğunluk var vs. Diyerek oyaladılar. Ama üzerinden 9 gün geçti hala 29 won satılmadı. Şu an 190 wonu satışa koyalı 12 gün oldu ama hala metin 2 hesabımda 29 won var ve satılmıyor.
Site üzerinden canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum ama sadece bot ile muhatap olabiliyorum. Bot beni iletişim talebi oluşturmaya yönlendiriyor. Buraya yazdığımın bir benzerini de iletişim talebine yazdım ama hala geri dönüş alamadım.

01 Haziran 2024 14:23 (Şikayetten 14 gün sonra)

Emre
Emre

Yardımcı oldular mı wonun satıldı mı?

Yusuf sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 14:15
Kabasakalonline.com Bir Haftadır Yaptığım Satışın Ödemesini Hala Alamadım
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Kabasakalonline.com Kabasakal Won Satış Skandalı

04 Nisan 2024 18:56
Kabasakalonline.com Kabasakal Won Satış Skandalı
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Kabasakalonline.com Satış Sırasındaki Adaletsizlik Ve Hesabımın Haksız Yere Banlanması

22 Eylül 2024 11:42