Salih sonuçtan hiç memnun değil

Kabasakalonline.com Kabasakal Won Satış Skandalı

Kabasakalonline.com Kabasakal Won Satış Skandalı
04 Nisan 2024 18:56

03.04.2024 ve 02.04.2024 tarihlerinde Kabasakal üzerinden Metin2 Anadolu sunucusu için yang satışı gerçekleştirdim. Bugün Kabasakal sitesine giriş yaptığımda, oluşturduğum yang satış işlemlerinin iptal edildiğini gördüm. Destek talebi açtığımda bana yapılan dönüş, 'Belirli bir piyasa fiyatlandırması, stok durumu ve talep-arz durumuna göre ayarlanmaktadır.' şeklindeydi. Sitenin 'Bize Sat' butonu açık olduğu sürece satış yaptım. Eğer elinizde fazla stok varsa veya arz-talep durumunu öngöremiyorsanız bu butonu kapatmanız gerektiğini düşünüyorum. Normal sunucularda yapılan yang satışında benzer bir durum yaşasam önemsemezdim; ancak iki gün boyunca yangları bekletip sonrasında iptal edildiğinde, oyunun enflasyonuna göre yüzde elli zarara uğradım. Eğer elinizde çok stok varsa butonu kapatın ya da satış yapıldığı gibi kontrol edin ve iptal sağlayın, iki gün sonra beni iptal edilen siparişlerle yüzde elli zarara uğratmadan. Herhangi yanlış bir şey yapmadım; tamamen sitenin sistemsel olarak eksikliği yüzünden oluşan zararım ile ilgili tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

07 Nisan 2024 13:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız Firmamızı tercih etiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere Şikayet Yönetimi Ekibi olarak en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Kabasakal Ailesi olarak güzel günler dileriz, Kabasakal İletişim Merkezi

Salih
Salih
07 Nisan 2024 13:32

Sürecin sonunda hiçbir çözüm sunmayıp üzerine dava edilmişim güzel hizmet :)

Remzi
Remzi

Sonuç nedir?

Kabasakalonline.com Metin 2 Ruby Charon Siteye Won Satış Sorunu

17 Mayıs 2024 21:19

12 Nisan 2024 14:22
Kabasakalonline Sorumsuzluğu Mağduriyet
Kabasakalonline Sorumsuzluğu Mağduriyet
Serhad sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 22:04