Hazar sonuçtan memnun

Kabasakalonline.com Bakiye Yükledim Alışveriş Yapamıyorum!

Kabasakalonline.com Bakiye Yükledim Alışveriş Yapamıyorum!
20 Şubat 2024 17:45

Ürün almak için önce hesaba bakiye yüklemeniz gerekiyor. 2100 TL bakiye yükledim ve Valorant vp almak istediğim vp miktarlarını sepetime ekledim. Hesabımdan bakiye çekip kod vermesini beklerken kimlik fotoğrafımı ve kredi kartı görselimi istedi. İstemeye istemeye yükledim görselleri ve ''onay bekliyor'' statüsüne geçti. 20 dakika sonra sanki görselleri yüklememişim gibi tekrar yüklememi istedi ve tekrar yükledim. Tekrar ''onay bekliyor'' a düştü ve 20 dakika sonra tekrar en başa döndüm. Sitedeki canlı destek bir robot ve yalnızca 5 konu özelinde ezber yanıtlar veriyor. Mail adreslerine yazdığımda da otomatik bir yanıt aldım. Hesaplarım --> Destek Talebi Oluştur, adımlarını takip etmemi belirten bir mail. Fakat sistem talep oluştururken hata veriyor. Ya ödememi geri istiyorum ya da en kısa sürede kodların ulaşmasını!

26 Şubat 2024 13:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız Firmamızı tercih etiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere Şikayet Yönetimi Ekibi olarak en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Kabasakal Ailesi olarak güzel günler dileriz, Kabasakal İletişim Merkezi

28 Şubat 2024 16:56

Yüklediğim bakiye kartıma geri aktarıldı, sorunum çözüldü.

28 Şubat 2024 16:58

Özkan
Özkan

Aynı problemi bende şu an yaşıyorum bende de kimlik doğrulaması istiyor yapıyorum onay bekleniyor diyor ne ilgilenen var ne de bakan bota derdimizi nasıl anlatacağız ilgilenen kimsede yok dalga geçiyorlar sanki sizin probleminiz çözüldü mü bilgi verirseniz geri dönüş sağlarsanız çok mutlu olurum

Hazar

Profilim -> destek taleplerimden fotoğraf yükleyerek talep açarsanız dönüş yapıyorlar. Bakiyem bana geri iade edildi.

11 Mayıs 2024 17:05

13 Ekim 2024 19:26
Mustafa sonuçtan memnun

13 Mayıs 2024 16:29
"3 gün sonra kod geldi. Teşekkürler..."
Kabasakalonline.com Gece Alınan Valorant VP Kodu Hala Ulaşmadı