18 Mart 2024 17:06

Trabzon/Ortahisar Tanjant'ta bulunan Kaan Mobilya mağazasından 01.02.2024 tarihinde teslim aldığım, baza, başlık ve yataktan oluşan mobilyalarımda çıkan hata nedeniyle aynı gün itibarıyla ürünleri geri gönderdim. Gelen ekip hatalı ürünleri geri alırken bana geri alındığına dair bir belge sunmadı. Mağaza veya nakliyeci ekibi aramama rağmen, geri alındığına dair bir tutanak tutulmadığını söylediler. Mağazaya tekrar gittiğimde, ürünle ilgili kimsenin bir haberi olmadığını, geri alındığına ve yenisinin gönderileceğine dair tek bir belge olmadığını öğrendik. Olayı araştırdığımızda, geri alınan ürünün üretiminin bittiğini ve istersek onarılmış malı tekrar gönderebileceklerini söylediler. Sıfır aldığım ürünü hatalı olduğu için geri vermek yerine tamir edip geri vermek isteyen bir firma ile karşı karşıyayım. Asıl önemli olan, ürünün evimden alınıp bana geri teslimatının yapılmaması, üzerinden 45 günden fazla zaman geçmesine rağmen ücretimin iade edilmesini talep etmeme rağmen kabul edilmemiş olması ve elime hala ürünümün yenisinin ulaştırılmamış olmasıdır. Ürün için ödediğim ücretin geri verilmesini istiyorum, fakat 2 ay geçmesine rağmen paramın iade edilmediğini ve hiçbir çözüm yolu sunulmadan hala bekletildiğimi ve yıpratıldığımı belirtmek istiyorum. Ekte bulunan belgede de görüldüğü üzere, mağazanın 'leke notu' ile 'evinden ürünler geri alınacak' ibaresi net bir şekilde belirtilmiştir. Ürünlerin evimden geri alınmasına dair apartman kameralarından 1 Şubat tarihini netleştirebilirim. Yatakta olan hataları da dosyalarda belirttiğimi düşünüyorum ve ürünler için ödediğim ücretin en kısa zamanda tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Arın sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 12:50
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 13:55

13 Temmuz 2024 04:13

17 Ocak 2024 11:49
Ak Mobilya Mağduriyet Yaşama
Ece sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 14:47
Marka Mobilyam Müşteri Memnuniyetsizliği Hakkında