Jumbo Künefe Çaydan Para Kazanıyorlar

05 Ocak 2024 23:40

Tuzla Jumbo'da oturup siparişimizi beklerken çayı önümüze koydular. Kız arkadaşım içemedi, zaten beğenmedi ve masaya koydu. İki katmer söyledik. Hesap 800 TL olması gerekirken 920 TL ödedim. Sesimi çıkarmadım ancak yaptıkları gerçekten terbiyesizlik. Menüde çay fiyatı dahi yazmıyor. İnsanı soğutmaktan başka bir işe yaramıyorlar. 30 TL'ye çay almak bizi Fakir etmez, orası ayrı mesele; ancak gelip insanları böyle mağdur etmeleri gerçekten vicdansızlık. Durumu iyi olmayan aileler böyle bir durumla karşılaşsa ne hissedeceklerini bir düşünün. Yazıklar olsun size Jumbo. Bir daha asla gitmem.

05 Ocak 2024 23:23

Tuzla Jumbo' da oturup siparişimizi beklerken çayı önümüze koydular kız arkadaşım içemedi zaten beğenmedi koydu masaya 2 katmer söyledik 800 TL hesap olması gerekirken 920 TL hesap ödedim. Sesimi çıkartmadım ancak yaptıkları gerçekten terbiyesizlik açıkçası. Menüde çay fiyatı dahi yazmıyor. İnsanı soğutmaktan başka yaptıkları yok 30 TL çaya para versek bizi Fakir etmez orası ayrı konu ancak gelip insanları böyle mağdur durumda bırakmaları gerçekten vicdansızlıktan başka bir şey değil.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 22:07

07 Ekim 2023 07:39
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 15:25

16 Haziran 2024 18:00
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 19:54
Jumbo Künefe İkram Ettiği Çaya Bile Para Alıyor!