Ensar sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 00:15

Jooble. İş ilanı sayfasından ven*a turizm ve seyahat hizmetleri dış ticaret ltd. Şti. İş başvurusu şeklinde iş ilanı açarak insanları mağdur ediyorlar. Ayrıca Pegasus hava yolları ile sponsor olduklarını iddia ediyorlar. Altında faaliyet göstermeye çalışıyorlar. Başvuru sürecinde şirkete ait laptop gönderim sağlayacağız deyip 550 TL para istiyorlar laptop size ulaşınca para iadesi yapacağız diyorlar ardından 3750 TL daha isteyip 2 dakika içinde hesabınıza geri atacağız diyorlar onunda attıktan sonra hesapta bloke var deyip tehdit ediyorlar. Tekrar 5700 TL atmamı istiyorlar ve ardından 10.000 TL tutarında geri iade sağlayacaklarını söylüyorlar. Şu an uğradığım kötü niyetli eylemi kesin olarak biliyorum. Bir çok kişi de aynı durumu yaşayınca, buradan kendimi garantiye almak istiyorum. Gerektiği durumda bu bir şikayet metnidir. Bu yüzden adıma açılmış veya açılacak olan kredi, başvuru, senet, çek, kimlik, para, sanal para ve şirket borçlarından haberim yoktur ve herhangi bir onayım bulunmamaktadır. Bu şikayet bir delildir. Üzerime açılacak suç ifadesi içeren tüm işlemlerden sorumlu değilim. Şahsım adına yapılan hiçbir başvuru ve mal hükümleri gayri kanuni olup, kabul etmiyorum. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarından gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Adıma şirket kurulumu, kredi başvurusu, çek, senet ve diğer suç unsuru oluşturacak hiçbir suçlamayı ve hükmü kabul etmiyorum. Islak imzam olmadan adıma yapılan hiçbir başvuru geçerli değildir. Jooble iş ilanları sitesi suçlu ve sorumludur. Belirtilen tarihten itibaren üzerime açılan herhangi bir suç duyurusundan veya banka hesaplarımdaki benim onayım olmadan yapılan hiçbir hareketten sorumlu değilim. Bu sayfaya verilen bilgiler KVKK kapsamında suçtur ve suçluların bulunmasını talep ediyorum.

Ensar
Ensar
28 Haziran 2024 01:40

CİMER'e ve siber suçlarla mücadele şubesine suç duyurusunda bulunmuştur.

30 Haziran 2024 18:34

29 Haziran 2024 16:11