jigolositesi.com.tr Set Ajans Jigolo

17 Ekim 2023 17:58

Öncelikle benim adıma haberim olmadan başvuru yapılmış jigolo başvurusu benim haberim yok böyle olaylardan mağdur olmak istemiyorum beni arayıp benden iptal edilmesi için avukat para istiyor. Bende o parayı ödemek istemiyorum. Haberim olmadan böyle şeylerle itibar etmek istemiyorum. Benim 2 çocuğum var ben 7 yıldır evliyim nasıl böyle saçma sitelere üye olayım. Gerekirse hukuki işleme başvuracağım.

Hasan
Hasan

Papel ajansa üye olmuşum haberim yok 2 gün içinde aradılar bende yabancı diye açmadım 4 sonra mesaj geldi yasal takip Sn. Müşteki hakkınızda SMS onaylı başvuru yapıldığından dolayı avukatlık ve dosya işlem masrafı dahil 26.700 TL tazminat davası açılacak olup ödenmediği takdirde (icra) takibi başlatılıp ev ya da iş yeri adreslerinize tebliğ zarfı gönderilecek olup size ulaşım sağlanmadığı takdirde 1. Derece aile bireyleriniz ile iletişime geçilecektir. İptal işleminiz 2.450 karşılığında sağlanacak olup tarafımıza dönüş sağlayınız. Yıldırım hukuk bürosu bunu yolladılar bir şey olur mu

Anıl
Anıl

Yorumunuzun altına yazan kişi sizi aydınlattıysa sizde beni aydınlatabilirsiniz aynı olay benimde başıma geldi

Hüseyin
Hüseyin

Telefon numaranı yaz yoruma seni arayım

20 Eylül 2023 14:19

21 Ocak 2024 14:47