Elif sonuçtan memnun

Jeep Master Servis Onarım Yapamıyor

Elif
31 Ocak 2024 10:10
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Master servisteki yunus bey başından beri ilgili olup Jeep merkezindeki yetkili kişilere şikayet ulaşmasaydı hala servisteki arkadaşlar yedek parçaların yurt dışından gelmesini bekliyor olacaktık. Jeep markası hala büyük soru işareti fakat servisteki arkadaşlara bu süreç için teşekkürler. Firmanın yedek parçalara ulaşılması bu kadar güç olmamalı”

2 Ocak'ta tampondan çarpılması nedeniyle Master Jeep yetkili servisi Maslak'a arabamızı bıraktık. 4 ay önce aldığımız Compass Hybrid araçta hala yedek parça beklendiği söyleniyor. Ne zaman ve ne kadar süreceği hakkında hiçbir bilgi verilmiyor. Otokoç güvencesiyle aldığımız ve ciddi bir hasar olmamasına rağmen servisten arabayı alamıyoruz.

31 Ocak 2024 14:02 (Şikayetten 3 saat sonra)
Elif
03 Şubat 2024 15:23

Ayçanur sonuçtan çok memnun

Ayçanur
15 Ağustos 2024 19:09
"Merhaba, şikayetimi yazdıktan hemen sonra Jeep merkezinden tarafıma ulaşıldı ve yaklaşık bir aydır beklediğim parça 3 günde elime ulaştı. Bu konuyla ilgilenen tüm servis yetkilerine ilgileri ve süreci hızlandırmaları için çok teşekkür ediyorum."

Satış Sonrası Destek Eksikliği: Jeep Compass Yedek Anahtar Sorunu

Hicran
18 Mart 14:21
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
06 Eylül 2023 20:30