Jeep Avenger Hybrid: Yazılım Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

26 Ekim 2024 19:2916.361
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
Sorunum tamamen çözüldüğünde teşekkür edeyim

2 ay önce aldığım Jeep Avenger Hybrid aracım, anahtarla yaklaştığım zaman açma kapama yapmıyor. 2 aydan beri bir cevap bekliyorum. Servis, yazılım hatası olduğunu ve İtalya'dan yazılım beklediklerini söylüyor. Jeep müşteri hizmetleri ise size dönüş yapacağız diyor. Bu araba kontrol edilmeden satıldı. Bana 2 ayda çözümlenemeyen bir yazılım ya da yazılımcı sanırım sorunu anlayamadı. Müşteri hizmetleri dosyanızı göremiyoruz diyor. 15 defa aradım, hiçbir danışman dosyanız yok diyor. Lütfen biraz daha özen gösteriniz. Sattıktan sonraki hizmetiniz çok kötü. Hatta aldığım gün direksiyonun hiçbir fonksiyonu çalışmıyordu, onu bile 20 günde zor çözdünüz. Lütfen ilgi.

27 Ekim 2024 11:27 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Hakan A. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. JEEP Müşteri İlgi Merkezi

Hakan
30 Ekim 2024 17:55

Sorunum tamamen çözüldüğünde teşekkür edeyim

Yorumlar(25)

2 Temmuz 2025 18:03

Bizim sorunumuzu Fethiye'de çözdüler bilginiz olsun

17 Mayıs 2025 13:23

Avukatımız bir araçta bu sorunun çözüldüğünü söyledi sizin aracınız mı?

13 Mart 2025 12:22

Bizde Kevser hanımla görüşüyoruz. Aylardır çözülemeyecek kadar büyük bir sorun var araç değişim istedik kabul etmediler. Bekliyorduk böyle bir geri dönüşü bir sürü kişi mağdur edilmiş 0 araç aldık daha keyfini çıkaramadan bunlarla uğraşıyoruz. Sorunun çözülebileceğini ben düşünmüyorum maalesef. Yazılım atılan bazı araçlarda başka sorunlar meydana gelmiş sonrasında bunları okudukça iyice soğuduk

8 Mart 2025 20:27

Hakan bey yeni bir gelişme var mı aracınızda? Bizim hala düzelen bir şey yok

4 Mart 2025 16:17

Ben yarin servise gideceğim İstanbul'da ki araçtan haber geldi mi naptınız Hakan bey?

2 Mart 2025 16:04

Ben de aynı problemi yaşıyorum henüz bayiye gitme fırsatım olmadı anahtarsız açılma ve kapanma sorunu var ancak sensore elimi uzattığım zaman anahtarsız açma kapama yapabiliyorum sizin sorununuzla aynı mi?

Mehtap
Benzer Şikayeti Var
26 Şubat 2025 21:05

Ben aldığıma çok pişman oldum. Başıma gelebilecek tüm olasiklari söylememe rağmen teslim ettiler. Kısa zaman sonra Bu sefer yolda giderken elektrik sistemi kitlendi. Elektriğe geçemedi. Ekran dondu. Hiçbir düğme çalışmadı. Yol yardımını aradım. Gecenin bir koru akü söküp taktim. Jeep turkiye asla markanın arkasında değil. Ne mal güvenliğimiz ne can güvenliğimiz önemli. Videosunu atınca İtalya ilgilenmiş ve bir yazilim göndermişler ama hala 100 100 çözülmedi. Hala yanlardaki renkli ışıkları yanmıyor.

26 Şubat 2025 03:13

Hakan bey sorununuz çözüldü mü?

Mehtap
Benzer Şikayeti Var
18 Aralık 2024 11:34

7 Temmuz 2024 tarihinde Avenger model sıfır araç aldım. Aldıktan sonra yazılımdan kaynaklı hatalar görmeye başladım. Servis arızayı gideremiyor ve arabayı böyle teslim almam söylendi. 9 haftadır serviste aracım. Servis Danışmanı 100 araçtan 2 sinde (%2) yazılım problemi çıktığını söyledi. Bu çok ciddi bir problem. Daha sonra araştırmalarımda birçok avenger hibrit aracın yazılım kaynaklı problem yaşandığını gördüm. Aslında kronik bir problemden bahsediliyor. Jeep markasına güven sarsıcı bir politika ile karşı karşıyayız.

Eki aç
26 Kasım 2024 16:40

Aynı sorunu 1 yıllık avenger aracımda bende yaşıyorum aracı servise bırakmıştım öncesinde çalışıyordu ama teslim almaya gittiğimde bozuktu 1 aydır aracım serviste herhangi bir sonuca vardınız mı vardıysanız sıkıntı neyden kaynaklıymış

Jeep Avenger Servisinde Güven Kaybı Ve Hayati Risk

22 Haziran 2025 14:5715.141

Mağdur edilmiş bir müşteri olarak Jeep Avenger Hybrid aracımı 2024 Ağustos ayında, bazı sıkıntılara rağmen satın aldım. ...

4 Destek

Jeep Avenger Yazılım Problemi

15 Ocak 2024 15:5614.881

Jeep Avenger araçta yazılım problemi. Ankara'da bir Jeep bayiinden sıfır km Jeep avenger araç satın aldım. 01.12.2023 ta...

5 Destek4 Yorum

Tümünü Gör
Jeep Compass Beylikdüzü Otokoç Kampanya Dışı Fiyat Arttırdılar

Jeep CompassBeylikdüzü Otokoç Kampanya Dışı Fiyat Arttırdılar

Işın
Jeep Aracımın Sistemden Çekilmesi Ve Bir Daha Dahil Edilmemesi Konusu!

Jeep AracımınSistemden Çekilmesi Ve Bir Daha Dahil Edilmemesi Konusu!

Jeep Renegade Multimedya Ekranı Arızası!

Jeep RenegadeMultimedya Ekranı Arızası!

Salih
Jeep Bir Araçta Ne Kadar Eksik Olur?

Jeep Bir AraçtaNe Kadar Eksik Olur?

Dursun
Jeep Avenger Servis Bakım Şikayeti!

Jeep AvengerServis Bakım Şikayeti!

Ömer

Öne ÇıkanKonular