James Donkey 008 Kulaklık Kulak Pedi Döküldü

James Donkey 008 Kulaklık Kulak Pedi Döküldü
Ege'nin Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkür ederim. Talep edilen yedek parçanın size ve dolayısıyla bana ulaşmasını dört gözle bekliyorum. Teşekkür ederim

James donkey 008 isimli kulaklık modelimin kulak pedleri döküldü. İnternetten yeni ped almak istiyorum fakat hiçbir yerde satıldığını görmedim. Şirketin Türkiye sitesini bulamadım veya herhangi bir başka yerde de yedek parça olarak sadece ped satıldığını görmedim. Pedleri yenilemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

24 Şubat 2024 20:15

Kulaklığın kendisinden performansından her şeyinden gerçekten çok ama çok memnunum iyi ki almışım diyorum fakat dediğim gibi tek sorunum dökülmesi. Ped’lerin değişmesi konusunda bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim

26 Şubat 2024 09:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sonuçlanacaktır. Bu süreç içinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon veya mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, James Donkey Türkiye

7 Nisan 2024 12:32

Kulaklık Pedleri İçin Yedek Parça Arayışı

Burak

"Firma tarafından geri dönüş yapıldı. Ve problemle yakınen ilgilendiler. Kendilerine teşekkür ediyorum."

James Donkey Jamesdonkey Kulaklık Pedi

Emircan

James donkey 008 3yıllık kulaklık pedim yırtılmaya başladı ve yedek parça bulamıyorum, kulaklığımın pedleri zamanla yıpr...

James Donkey 008 Yedek Ped Sorunu

Uğur

Merhaba James Donkey 008 model kulaklığımdan oldukça memnunum fakat pedleri aşındı ve yırtıldı. Sadece ped almak istiyor...

James Donkey Jd 711 Kulak Üstü Ve Pedleri Ufalanma!

James Donkey Jd 711Kulak Üstü Ve Pedleri Ufalanma!

Ertuğrul
James Donkey 008 Kulaklık Pedi Ve Yedek Parça Sorunu

James Donkey 008Kulaklık Pedi Ve Yedek Parça Sorunu

Ethem
James Donkey  Padlerin Kalitesizliği!

James DonkeyPadlerin Kalitesizliği!

Sefer
James Donkey Solid Stade Drive 240 GB Bilgisayar Tanımıyor!

James Donkey SolidStade Drive 240 GB Bilgisayar Tanımıyor!

Süleyman
008 Logo