İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Beyin Sinir Bölümündeki Yaşadığım Durum

14 Şubat 2024 18:1025.213

Beyin cerrahına gittim, *** Hanım'dan randevu almıştım; fakat yerine erkek bir doktor vardı. 'Çok ağrım var' dedim, 'Neren ağrıyor, göster' dedi. 'Kalk da orada aldığın maaşın hakkını ver, fiziki muayene et' dedim. Röntgen çektiler, bir şey çıkmadı. 'Böbrek ağrın var, dahiliyeye git' dedi. Dahiliyeye gittim, 'Benimle ilgisi yok, fizik tedaviye git' dediler. İş yerimin hekimine röntgenimi gönderdim, bana omurgamda daralma olduğunu söyledi.

Şimdi, beyin cerrahisindeki *** Hanım yerine bana bakan doktor, sanırım pandemi döneminde mezun olmuş. Bu kadar yıl eğitim alıp, sadece bu tür bir hizmet için mi okudun? Benim vergilerimle oturduğun yerden maaş alıyorsun; eğer fiziki muayene bile yapmayacaksan, hastayı bırak, mesleğini hiç yapma. Senin vatandaşa hiçbir hizmetin yok.

Beyin cerrahisi bölümünde,*** Hanım'ın muayenehanesinde yaşadığım bu olayı, kendisi yokken yerine bakan erkek doktor yüzünden yaşadım.

Doktor İlgisizliği İletişim Eksikliği

13 Ağustos 2024 20:0021.749

Pazar günü saat 13:30'da Eskişehir Şehir Hastanesi acil servisine baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti ile geldik. Tom...

Tümünü Gör
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Göz Servisi B Blok

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Göz Servisi B Blok

Özlem
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Otoparkta Yön Gösteren Levhalar Yok!

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Otoparkta Yön Gösteren Levhalar Yok!

Melike
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Temizliğe Dikkat Edilmemesi

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Temizliğe Dikkat Edilmemesi

Özlem
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kan Alınma Sırasında Oluşan Morluklar!

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Kan Alınma Sırasında Oluşan Morluklar!

Yağmur
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yemek Yok Saat 13.49

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Yemek Yok Saat 13.49

Başak
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru İlgisiz!

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru İlgisiz!

Ali

Öne ÇıkanKonular