Heran sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kemoterapi İlaç Bekleme Eziyeti

06 Haziran 2024 15:37

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi kemoterapi bölümünde 21 günde bir tedavi almaktayım. Doktor hemşire ve bank elemanları canla başla çalışıyor. Sistem de mi hata var bilmiyorum. Saat 9.00 da bölümde ilacım onaylanıyor. Ve ilacımın hazırlanıp tedavimin başlaması için tam 6 saat oturup bekliyorum. 6 saat ilaç hazırlama süreci nedir. Görevlilere sorduğumda hasta çok hemşire yetersiz diyorlar. Her yatağın başına kullanılmayan TV konulacağını 2 ya da 3 hemşire daha alınsa hastalar bunca eziyeti çekmese çok daha iyi olmaz mı. Tüm hastalar adına mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyorum.

Ender
Ender

Kesinlikle kemoterapi bölümünde ilaç beklemek tam bir işkence. Yakınım 3 haftada bir burada 5 gün üst üste 5/ 6 saat süren kemoterapi alıyor. Zaten kanser hastası insanın morali bozuk oluyor, tahammülsüz oluyor ve bir de sabahtan gidip 5/6 saat eczanenin ilaç getirmesi bekleniyor. Bir gün önceden bile ilaç girilse saatlerce eczanenin lütfedip ilaç getirmesi bekleniyor. Kemoterapi alanı yetersiz, özel odalar boş dururken saatlerce sırada hasta bekletiliyor. Madem boş yer var, orada alsın zaten uzun sürüyor diyoruz, orası yatan hastalar için diyorlar ama odalar boş, oradaki görevliler odaların tuvaletini kullanmak için kilitli odaları açıp tuvaleti kullanıp çıkıyor. Başta eczanenin ağır kanser hastalarını saatlerce burada eziyet gibi bekletmesi olmak üzere çözülmesi gereken çok konu var bu hastanede.

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil Yatan Hasta Bölümü

19 Mart 2024 02:39