Esra sonuçtan hiç memnun değil

İzellik Makeup House Korkunç Bir Ekip Denemeye Değmez

04 Mayıs 2024 11:50

En özel günümü mahveden bir ekip. 15 gelin ve misafirlere aynı anda randevu veren bir ekip. Kına ve düğün için özel olarak İ*** Hanım'ı tuttuk. 15 dakika süresince, o esnada telefonunda kamera ile çalışanını boş halde izleyip ona azarlamasıyla zaman geçti. Saçımı A*** adında biri yaptı. 'Üff, bunu da mı ben yapacağım? Yeter, usandım.' diye bir çalışana sinirlendi ve saçımı hiç görülmemiş, yumruk yemiş ceviz büyüklüğünde bir topuz yaptı. 'Neden sinirle saçımı yaptınız?' diye sordum. Saçımı sökmeye başladı ve beni ağlattı. 2 bin liralık inci taç aldım, üç katlıydı. 'Bu ne biçim taç, seçememişsin.' dedi, yuvarladı ve düz yaparak taktı. Düğün fotoğraflarıma bakamıyorum, bu kadar kötü saç yapılır mı? 75 bin liralık gelinliğimin ahengini bozdu. Hakkımı helal etmiyorum. Sürekli şikayet edeceğim. Kimse denemesin bile. En görkemli gelinliği alıp Gaziantep'in en pahalı fotoğraf ekibini tutup bir tane resim bile paylaşamamamın tek sebebi bu kötü deneyimdir.

05 Mayıs 2024 13:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
Esra
Esra
09 Mayıs 2024 16:21

Merhaba şu an hiçbir açıklama o günümü geri getiremiyor. Bence çok iyi hatırlıyorsunuz herkes beni sakinleştirmeye çalıştı. O gün ekip olarak beni çok mutsuz ettiniz. Daha yazmadığım bir çok kusur var. İzel hanım makyajımı yaparken elimi çekip oje sürecek kız bana sormadan beyaz renkle oje sürmüş yüzüm o esnada izel hanıma dönüktü baktım ki sürülmüş bile. O a** bey tacımın şeklini bozdu topuz yapamadı bana sormadan topuzumu söktü. Makyajım esnasında izel hanım sitemle personellerini izledi her konu mutsuz edildim hakkımı helal etmiyorum. Kaç ay geçti fotolarıma bakmaya içim almıyor hiçbir yerde paylaşamadım. O gün enerjinizin bozukluğu bana rast geldi. Gelinlerin misafir kotası olmalı bu kadar kalabalık olursa kalitede düşer işte.👎🏻

14 Mayıs 2024 15:52

Tabii insanlar en özel gününde yaşadıkları stres kaynaklı yapılanı ve söyleneni algılayamayabilir. Uzun süre önce yapılan bu işlemi kimse hatırlamıyor isim soy isminizi düzgün bir şekilde bizim WhatsApp numaramıza veya instagramımıza yazarsanız telefonda görüşelim.

Celal Eskici Kuaför Düğün Günümüzü Mahveden Kuaför Deneyimi

22 Ağustos 2024 14:01
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 10:31