Emre sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 15:57

16 Ağustos 2024'te aldığım Brawl Stars hesabı bağlarını çektikten sonra sürekli biri giriyordu. Satıcı ile konuşuyordum, satıcı 'Ben girmedim, hesap benim değil zaten arkadaşımın, ondan aldım' dedi. Sonra item satış yetkililerine bildirdim ve yetkili saçma sapan bahaneler türetti. Hesaba sürekli biri giriyordu ve o videoyu ona ilettim ve bu konuda haklı olacağımı düşünüyordum ama bana dedi ki 'Bu bağlantı hatası'. Yetkili düpedüz satıcıyı savundu ve olan bana oldu. Bu siteye güvenerek almış olduğum üründe tarafım mağdur olup satıcı ile aracılık eden site mağduriyetimi gidermek için hiçbir eylemde bulunmadı. Düpedüz aldatılmış oldum.

29 Ağustos 2024 19:00

İtemsatiş WP üzerinden iletişime geçebileceğimizi söyledi ve saçma sapan bahaneler diyor site üzerinden aç falan bu tarz sitelerden alışv3ris y4pmayın Play kod aldım oda bozuk çıktı zaten onu da kekelediler saçma sapan siteniz var desteğiniz var bu destekle sonunuz çok kötü olacak

Ek
Ek
19 Ağustos 2024 09:46 (Şikayetten 17 saat sonra)
Emre
29 Ağustos 2024 18:59

Görkem sonucu yetersiz buldu

19 Mart 2024 15:18
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 09:35
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 13:45
İtemSatış İtemsatis Dan Satın Aldığım Hesabın Geri Alınması.
İtemSatış İtemsatis Dan Satın Aldığım Hesabın Geri Alınması.