Derya sonuçtan memnun

Medical Park Fizik Tedavi Doktoru Tedaviye Yönelik Hiçbir Şey Yapmadı.

13 Eylül 2023 19:28
Derya'nın Teşekkür Mesajı
“Muayene için farklı bir doktora yönlendirildim, teşekkür ederim.”

09.09.2023 tarihinde İstinye Üniversitesi Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniğine sol bacağımdaki ağrı sebebiyle gittim. Doktor hanım ağrı sebebinin yüksek ihtimalle bel fıtığı olduğunu bu sebeple de MR istediğini bir de röntgen çekilirse iyi olacağını söyledi. Her ikisini de yaptırdım. 13.09.2023 tarihinde radyoloji raporlarını değerlendirmesi için kontrol muayenesine gittim. Sonuçlarda hiçbir şey olmadığını söyledi ve gerçekten ağrım olup olmadığını sordu. Yaklaşık 15 gündür geçmeyen ağrım olduğunu ve yaşadığım sıkıntıları defalarca anlattığım halde tekrar anlattım. Sadece bir şeyler yaptırmış olmak için söylediği çok belli olan bacak MR'ı da çektirebilirsin, doppler de çektirebilirsin cümlelerine karşılık özel sigortam olmadığını gerçekten gerekliyse çektirmek istediğimi söylediğimde o zaman gerek yok cevabını aldım. Benim yapabileceğim bir şey yok, ben bir şey bulamadım anlamadım, senin fizik tedaviyle işin yok diyerek hiçbir çözüm olmadan yönlendirme dahi yapmadan beni gönderdi. Sonuç olarak hala devam eden ciddi ağrım var. Madem ki fizik tedaviyle işim yoktu bana neden kendinden çok emin şekilde ön tanı koydu, tetkikler yaptırdı, gereksiz masraflar yaptırdı ve en önemlisi zaman kaybettirdi. Mağduriyetimin telafi edilmesini talep ediyorum.

14 Eylül 2023 15:34 (Şikayetten 20 saat sonra)
Derya
Derya
28 Eylül 2023 20:40

Muayene için farklı bir doktora yönlendirildim, teşekkür ederim.

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Gaziosmanpaşa Radyoloji Bölümü

28 Aralık 2023 21:10

22 Aralık 2023 10:30
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 13:12

08 Temmuz 2025 08:40