Havva sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 19:24

06.07.2023 tarihinde Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi İstinye Üniversitesi Hastanesi lazer epilasyon bölümüne gittim. Bu ikinci gidişimdi her ikisinde de memnun kalmadım. Koltuk altı ve tam kol için ödeme yaptım. Hastaneye gitmeden önce bana söyledikleri gibi tam kolumu jiletle aldım. Oraya gittiğimde üst kolumu yapamayacağını söyledi. Sadece yarım kolumu dirsekten iki parmak üstünü yaptı. Eve geldiğimde bazı yerlerin yapılmamış olduğunu fark ettim. Telefonla arayarak kolumun eksik atış yapıldığını hem de üst tarafını yapmalarını istediğimi söyledim. Tamam dedi ve fotoğraf atmamı istedi. Cevap olarak arkadaşım zaten detaylı taramış tekrar işleme gerek yok yazdı. Kendisini aradığım da yönetici e*** hanım yine karşısındakini insan yerine koymayarak bu sizin istediğiniz cahillik yapsak bile etkisi olmayacak, siz başka yere gidin deyip telefonu yüzüme kapattı.

En başından beri aramızda hiçbir şey olmadığı halde konuşmak istemiyordu asık suratlıydı. Lazer epilasyon yöneticisi olduğunu belirten e*** isimli kişi bütün mutluluk enerjisini çekiyor. Hastalar ile görüşme üslubu tam bir nobran. Bir yöneticinin bir hasta ile nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Bugün telefonda bana cahil dedi. Ayrıca o bir patron değil bir çalışan. Bana siz başka yere gidin dedi. Bunun sorumlusu çalıştığı hastanenin yönetimidir. Gerekli her yere şikayette bulunacağım.

17 Temmuz 2023 08:20 (Şikayetten 9 gün sonra)
26 Temmuz 2023 12:22
İstinye Üniversitesi Hastanesi Lazer Epilasyon Mağduriyeti

Neyi değerlendirdiniz? Kollarımda yaptığınız yüksek doz aynı yere atış yapılması gibi yanlış uygulamalarınızdan dolayı koluma bakması için Medical Park Hastanesi İsü Gaziosmanpaşa ya geldim Uzman Dermatoloji doktorunuz Nazan Taşlıdere kolumda oluşan yanık lekelerine onlar beyaz leke bak bende de var deyip beni odadan çıkardı. Gerekli her yere şikayet edeceğim. Medical Park İstinye Üniversitesi Hastanesini kimseye önermeyeceğim

26 Temmuz 2023 12:25

Hastanenizde epilasyon işlemi bittikten sonra gözlüğü çıkarır çıkarmaz fark ettim kollarımı fark ettikten sonra işlemi yapan kişiye sordum. Geçer bunlar dedi. Sonuç geçmedi

Havva sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 13:18
İstinye Üniversitesi Hastanesi Lazer Epilasyon Pişmanlığı
Nurayet sonuçtan hiç memnun değil

Ücret İadesi Yapılmayan Lazer Epilasyon Hizmeti

08 Ocak 2025 14:25
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 17:59

Hastane İletişim Sorunları Ve Sigorta Mağduriyeti