İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Fizik Tedavi Hastanesi

09 Haziran 2024 22:59

İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi

güvenlik görevlileri a** k**** baş kesenlik yapıyor. 08,06,2024 Cumartesi gecesi saat 21:30 da E-blok da yaklaşık 70 gündür tedavi gören babamın hizmeti için refakatçisi kalan ablamın beni yardıma çağırması ile hastaneye geldim. Yanımda kızım vardı. Babamın altının bezlenmesi için kata çıkarken altta bulunan görevli güvenlikler bana engel oldu.

Hastamızdan dolayı sinirlerimiz oldukça yıpranmış olduğunu zorluk çıkarmamasını söyleyince de telsizden anons geçip Hastanede çalışan tüm güvenlikleri başımıza yığıp güvenlik şefinin oldukça saygısız tavrı ile rencide edildim kızımın yanında.

Burada duran güvenlikler hastane güvenliği olup, hastaların ve yakınlarının yardımcısı olmak yerine, tam tersi banka güvenliği gibi kendilerini zannederek yardımcı olmak değil, tam tersi bir şekilde hasta yakınlarına eziyet ediyorlar.

Hastane yönetiminden ricam bu konuda güvenlik şeflerini uyarıp burası bir hastane, yatanlar ise hasta. Gelenler hasta yakını zorluk değil kolaylık sağlanması konusunda ikaz edilmelerini hastane yönetiminden rica ediyoruz.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 11:45
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi MR Bölümü Şikayeti

12 Şubat 2024 15:36

29 Ekim 2024 01:04
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 23:53

30 Ağustos 2023 08:08