İstanbul Aydın Üniversitesi Kız Yurdu Problemleri

21 Ağustos 2023 00:18

Verdiğim paranın yarısını bile hak etmiyordu. Yemek ve çamaşır yurt ücretine dahil değil ve yıl içinde 'zam yapılmayacak' denmesine rağmen zamlandı. Yemekler kokuyor ve etler yeterince pişmiyor, çok yağlı. Yemekhane görevlilerinin bazıları kibar ve anlayışlı değiller. 1 tane karton bardağa bile, suyu ısıtmaya bile para verdik. 'botanik bahçeli oda' diye yerleştiğim yer yurdun içine bakan pencereli, çalışmayan klimalı (koca 1 sene boyunca uyarılarımıza rağmen tamir edilmedi) oda çıktı. Güneş görmediğimiz için sabahla akşamın bir farkı olmuyor, uyanmak zorlaşıyor ayrıca hasta da oluyorsunuz. İnternet desen hiç çekmiyor ( şu an yurtta yaz dolayısıyla kimse olmadığı için çekiyor ama yıl içerisinde derse bile giremedik). Odalar çok ses geçiriyor, oda arkadaşınızla normal ses tonuyla bile konuşamıyorsunuz hemen uyarıyorlar. Bizim haberimiz yokken rızamız olmadan odamızın içine girip eşyalarımızı inceliyorlar (su ısıtıcısı vb. Gibi yasaklı eşyalar bulunup bulunmadığına bakmak için olsa bile bizden habersiz eşyalarımızın inceleniyor olması kabul edilemez bir şey.) benim kaldığım katın 1 hafta boyunca suları kesikti. Yaz günü hem klimasız, penceresiz odada cehennem sıcağında bir de sular olmadan dayanmak çok zordu ama empati yapıp da çözüm üreten kimse yok koca yurtta. Çamaşır makinelerinin yarısı zaten bozuk, 600 kişi 5-6 tane çamaşır makinesiyle çamaşırlarını yıkatmaya çalışıyor. Aşırı sıra oluyor. Bazen günlerce çamaşırlarımızı yıkatamadığımız oluyordu. Yıkanan çamaşırlar da iyi yıkanmıyor. Makineler çok küçük, 1 makinede çok az çamaşır yıkanıyor ve çamaşır paralı olduğu için siz zararlı çıkıyorsunuz her türlü. Son olarak koskoca dışarıdan bakınca otel gibi gözüken yurdun sadece 1 asansörü var o da her katta neredeyse 1 dakika duruyor ve bine 7 katlı siz düşünün. Devlet yurduna gitmediğim için çok pişmanım zaten bu sene de yurdun yeni fiyatları dudak uçuklatıcı hak etmemesine rağmen.

Pınar
Pınar

Söylediklerinde kelime kelimesine haklısın hepsini bir bir yaşadım 1 ay dayanabildim, para iadesini kesinti yapacağız diyerek bir yıllık ödediğim ücretin 3 te 1 ini verdiler onu da 3 ay sonra yerime çıkar çıkmaz birini buldukları halde. 3 ay sonra arayıp durmasam avukata vereceğim diye tehdit etmesem hiç vermiceklerdi. Hayırını görmesinler o paraların

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Aydın Üniversitesi Tam Yıl Ücret Talebi Nedeniyle Kayıt Engellendi

14 Mart 19:46
istanbul-aydin-universitesi-tam-yil-ucret-talebi-nedeniyle-kayit-engellendi-3.jpg
istanbul-aydin-universitesi-tam-yil-ucret-talebi-nedeniyle-kayit-engellendi-2.jpg

Dolgu Sonrası Sürekli Ağrı Ve Yetersiz Tedavi

03 Nisan 11:09