Davut sonuçtan hiç memnun değil

ISS Proser Güvenlik Keyfi Uygulama Görevi Kötüye Kullanma Ve Üslupsal Problemler

25 Kasım 2023 14:51

Merhaba, ben halen Kıraç Korozo Fabrikası'nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım. Yakın zamanda eğitici personel ve vardiya sorumlusu olarak göreve başladım; ancak bu süre zarfında güvenlik görevimi de sürdürmekteyim. Ailevi sorunlarım nedeniyle güvenlik kulübesi içerisinde telefon kullanmış ve sigara tüketmiş olmam, proje müdürü tarafından görüldü. Bölge kalabalık ve acil bir durum olduğu için dışarıda kötü bir görüntü vermemek adına, içeride bu durum meydana geldi ve bu sebeple hakkımda disiplin soruşturması tutanağı tutuldu. Yaptığımın yanlış olduğunun farkında olarak özür diledim ve sorunun olmaması gerektiğini, dikkat etmem gerektiği belirtildi. Vardiya bitiminde vardiya amirim, imzalamam gereken bir evrak olduğunu söyledi. Ben evrakın tutanak olduğunu düşünmüştüm, ancak disiplin soruşturması olduğunu fark ettim. Proje müdürüne bunun sebebini sorduğumda, müşterinin bu durumu görmesi halinde durumun daha kötü olabileceğini ifade etti. Ben de acil durumlarda insanların anlayış gösterebileceğini dile getirdim. Fakat kendisi öfkelenerek bağırıp çağırdı ve kendisiyle konuşabilecek durumda olmadığımı, hayatı idrak etmediğimi ve kendisinin 27 yıllık tecrübesine sahip olduğunu, benden ne yapacağını öğrenemeyeceğini ifade etti. Değişim için orada bulunan M.D. de bu duruma şahitti. Proje müdürü B.B.'nin usulsüz, keyfi ve hoş olmayan bu davranışlarına maruz kalmam doğru değildir. Ayrıca vardiya sorumlusu olarak çalıştığım dönemde fark ücretim yatırılmamıştır. Kendisi beni bu göreve seçerken hata yaptığını ifade etmiştir. Eğer gerçekten 27 yıllık bir tecrübeye dayanarak hata yapılabilirse, bunu kendisine iletmek isterim. İnsan hata yapabilir; önemli olan hatanın farkında olmak ve bundan ders almaktır. Belli ki 27 yıllık tecrübenizde bu dersi atlamışsınız. Umarım üslup sorununuz en kısa sürede çözülür ve diktatör anlayışınızdan vazgeçersiniz.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Securitas İş Akdi Feshi

07 Ağustos 2023 03:54
Nermin sonuçtan hiç memnun değil

13 Yıllık Emek Sonrası Haksız Görev Yeri Ve Pozisyon Değişikliği

23 Nisan 2025 12:30