Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

İSMEK Kursu Mülakatında Nedensiz, Açıklamasız Eleme

İSMEK Kursu Mülakatında Nedensiz, Açıklamasız Eleme
Sümeyra
24 Eylül 2023 22:25

2023 İSMEK Beykent pastacı çırağı kursuna başvuru yaptım. Mülakata çağrıldım. İçeriye 7 kişi alındık hemen hemen hepimiz aynı şeyleri söyledik başvurma sebebimiz ticari olarak kazanç sağlamaktı. Bazılarımız daha önce biraz pasta satışı yaptık. Dedik bende yapmıştım hatta sorarlar diye pastalarımın fotoğraflarını da hazırladım. Öğretici hanım demişti ki ben buraya gelenlerden bazılarını elemek zorundayım. Kriter olarak da buraya boş zaman dolsun diye gelen yaşı yüksek ev hanımlarını eliyorum geçen sene yaklaşık 25 yaşlarındaki kızları almıştım para kazanmak için istiyorlardı bu kurusu dedi. 27 yaşındayım o grup içinde en genç olandım, satış yapmak için istediğimi bu işten devam edeceğimi söyledim anlattığı kriterlere uygunum ancak kabul edilmedim, mülakatta elendim. Mülakat kriterlerini kendince oluşturmuş hocamız ve ben o kriterlere uygunsam neden alınmadım? Herhangi bir açıklama da olmadı zaten bize orada da alınmazsak sormayın sebebini de denildi. Fakat neden sormamalıyım? Tabii ki adil olduğuna bu şekilde inanmam mümkün değil kriterlere uygunum ama alınmadım o zaman sebebini doğal olarak merak ediyorum. Yanımdaki kişilerden birinden haber aldım onu kabul etmişler, o da benimle hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Eee o zaman benim kaşımı gözümü mü beğenmediler?

Beyza
Beyza

Merhaba Salı günü Beykent'te mülakata girdim geri dönüş en fazla kaç gün içinde oluyor bilginiz var mı sanırım kabul edilmedim pazartesi eğitim başlıyor mesaj gelmedi henüz

İSMEK Mülakatında Anlamsız Sorular Ve Olumsuz Sonuç!

Kübranur
22 Eylül 2024 10:56