Engin sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporu Mağduriyeti

20 Kasım 2024 17:54

Araç almak için gittik, onların ekspertiz raporuna inanarak kapora verdik ve ertesi gün ekspertize götürdük. Aksi bir şey çıkarsa ekspertiz ücretini ödeyeceklerini söylediler ve onların raporunda yazmayan bir sorun çıktı. Ancak ekspertiz ücretini ödemediler.

20 Kasım 2024 18:05 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba öncelikle mağduriyetiniz için üzgünüz. Size yardımcı olabilmemiz için sizinle ilgilenen satış uzmanımızı bizimle paylaşır mısınız?

20 Kasım 2024 19:05

Konu ile egemen bey ilgilendi. Firmaya iletmiş firma tarafından iade yapılamayacağı söylenmiş bu durumda mağdur olan biziz sonuçta kendileri iade edeceklerini söylemişti

23 Kasım 2024 21:38
25 Kasım 2024 18:39

Dekspertiz raporu bizdeyken siz nasıl incelemiş oluyorsunuz? Resimlerini gönderiyorum sizin raporda terleme olduğu ve arka sağ kapıda göçük doğrulma olduğu yazmıyordu. Bizden sonra araba zaten sanayiye gitti. Vazgeçtiğiniz için kapora geri verildi yazmışsınız vazgeçmedik böyle bir durum olduğunu bilseydik bastan, 2 yaşındaki arabada bu sorun olamaz eksper bile hiç normal olmadığını söyledi keyfi değil sizin hatanızdan dolayı bir de kendinizi savunuyorsunuz çok yanlış ki ilk basta biz rapor parası istemedik sizin çalışma arkadasınız farklı bir durum çıkarsa vereceğiz dedi ve vermediniz kapora ayrı bir şey

Borz Motor Aldığım Araçta Sıkıntılar Var

18 Temmuz 2024 11:53

Otocars.com Mağdur Olma

Serhan
13 Ekim 2023 16:33
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler

22 Ocak 2025 19:31