Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Küf Ve Nem Kokulu Yatak Mağduriyeti

Küf Ve Nem Kokulu Yatak Mağduriyeti
19 Ekim 2024 06:21

Mersin Yenişehir 34. Caddedeki İşbir mağazasından B*** Bey'in tavsiyesi ile (bu şubenin sorumlusu) Mina model 160x200 yatak aldım. 14.10.24 tarihinde teslim edildi. Aşırı derecede küf ve nem kokusu geliyor. Yataktan ve odaya girince kokudan rahatsız oluyoruz. Alerjimiz var nem ve küfe, öksürük krizine giriyoruz odaya girince. Yatak depoda beklemiş, nemlenmiş, kokmuş. Şubeye bildirdik, müşteri hizmetlerini aradık, 17.10.24 ve 18.10.24 tarihlerinde 4 kez müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum, dönüş olmadı. Şubeye zar zor ulaştım, iade istiyorum dedim, B*** Bey işten ayrılmış, başka biri konuştu, iade olmaz, beğenerek aldınız ürün dedi. Ama benim beğendiğim ürün kokmuyordu. Ayrıca cayma hakkım yok mu? Alalı 1 hafta olmamış. Kusurlu ürün nasıl iade olamaz? Küf ve nem kokusundan odaya giremiyoruz, ürünü kullanamıyoruz diyoruz. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, 444'lü numara, Ankara şubeyi aradım, bu modelde iade olmaz dedi. Telefonu yüzüme kapattı. 444'lü hattındaki müşteri hizmetleri bir şey yapamayız dedi. Kayıt oluşturdu. Dönüş olmadı. 13.700 ₺ çöpe gitti. Mağdur edildik.

21 Ekim 2024 13:16 (Şikayetten 2 gün sonra)
21 Ekim 2024 14:38

21 Ekim tarihinde biri yönlendirildi. Koku olduğunu teyit etti. Kimyasal/ lateks it yapışkan madde kokusu dedi Firmaya bildireceğini söyledi. Umarım iade /değişimi olur bekliyoruz.

23 Ekim 2024 13:39

Koku için gelip bakıp kimyasal lateksit kokusu olduğunu değişmesi için fabrikaya ileteceğini söyledi görevli arkadaş. Dun aradım bölge müdürlüğünü verdiği cevap : " 1 hafta daha bekleyelim tekrar gelip koku var mi bakalım, değişim iade olmaz" çok komik ve çözümsüzler. 1 hafta daha kimyasala maruz kalın diyorlar. İade istiyorum

İşbir Yatak'ın Sözünde Durmaması Ve Müşteri Mağduriyeti

10 Temmuz 2024 13:58
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 00:54
Yatak Pedi Yoğun Kokusu Ve İade Sürecindeki İletişimsizlik Mağduriyet Yarattı
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 22:08
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak'ta Küf Kokusu Ve İlgisizlik Sorunu

27 Ocak 2025 17:04