Atila sonuçtan hiç memnun değil

İpragaz Tüp Arızası, İlgisizliği

05 Şubat 2024 13:54

Aldığım İpragaz 12 kg mutfak tüpü arızalı çıktı. Müşteri hizmetlerini arayarak sorunu bildirdim. Evde neredeyse zehirleniyorduk. Teknik servis ekibi üçüncü gün dönüş yaptı ve bir hafta sonra geleceklerini söylediler. Ben de tüpü alıp bayiye götürdüm. Sibop arızalı olduğu için kaçak yapmış dediler ve tüp tamamen boşalmıştı. Yerine yenisini talep ettim. Dolumla alakalı bir arıza olduğu için 'size dönüş yapacağız.' dediler ama bir daha arayan ya da soran olmadı. Bayiye gittiğimde ise 'bizi şikayet etmişsin, al tüpünü git kardeşim.' diyerek tepki gösterdiler. Değişim yapmadıkları sürece kesinlikle İpragaz kullanmak istemiyoruz.

22 Şubat 2024 08:39

İpragaz mutfak tüpü arızalı çıktı firmaya ilettik tüp evde neredeyse bizi zehirleyecekti. Tamamen boşalmış durumdaki tüpü değişim yapmadılar bayi ile alakalı sorun yaşadık firmayı arayıp anlattık geri dönüş yapılmadı Şikayetvar dan yazdık en kısa sürede size dönüş yapılacaktır diye cevap yazıldı 2 hafta geçmesine rağmen geri dönüş yapılmadı sanıldığı kadar kurumsal ve güvenilir bir firma olduğunu anlamış olduk ve bunu da herkesle paylaşmak istedik

05 Şubat 2024 13:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, İpragaz A.Ş.

16 Ekim 2024 14:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 21:37
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
05 Temmuz 2024 15:55
"Sorunum çözüldüğü için teşekkür ederim"

Sebiha
24 Aralık 2023 10:24
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
01 Temmuz 2024 02:12