Zuhal sonuçtan memnun

İpragaz Gaz Kaçağı Tehlikesi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri!

13 Kasım 2024 13:20

İpragaz Balıkesir Edremit Akçay Mustafa Kösek şubesinden aldığım ev tipi şişman tüpün gaz kaçırdığını fark ettik. 8 Ekim 2024'te bayii tüpü ve kanıt olarak sunduğum videoyu aldı. İnceleme yapılacağını ve 2 haftada sonuç alınacağını söylediler. Bir ay geçti, ses çıkmadı. Bayii aradığımda, arızalı tüpün arızalı olmadığını iddia etmişler ve ücretsiz yeni tüp verilmeyeceği söylendi. Genel merkezi aradım, haklı bulunduğumu ve dolu tüpümün ücretsiz verileceği söylendi. Ancak böyle bir tüp gelmedi. Bayii de böyle bir tüp getirmediğini söyledi. Şube müdürünü arayıp zararımın karşılanacağını ilettiler. 10 gün geçti, tekrar aradım, aynı şey söylendi. Sonunda tüpün arızalı olmadığını ve zararımın karşılanmayacağını söylediler. Yetkili, balkonda bir şey olmaz dedi. Fark etmeyip uyusaydık, tüm aile zehirlenebilir hatta ölebilirdik. Firmaya tüplerin sürekli arızalı olduğunu ilettim, ilgilenmediler. Zararım karşılansın ve firma tüplerini denetlesin.

13 Kasım 2024 13:50 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, İpragaz A.Ş.

13 Kasım 2024 14:00

Son 1 ay içinde 15 görüşme yaptık. Birbirinizi yalancı durumuna düşürmekten başka bir faydanız olmadı. Yasal olarak bir ay süren inceleme, tamir vs. De tüketiciye ücretsiz değişim zaten yapılır. Kaldı ki ürününüz zaten hatalı, bütün gece oturup gazı ben içime çekip bitirmedim değil mi? Ayrıca istesem sizi dava ederim ailecek ölebilirdik, eğer fark etmeseydik. Genel merkez dalga geçer gibi bana balkonda bir şey olmaz deyip akıl verdi. Tüm ses kayıtları incelensin sözde 9 Ekim'de bana ücretsiz dolu tüp getirilmiş dosya kapatılmış. Bayii bana getirmediğini ısrarla söylemesine rağmen bana bunu söylediniz. Sonra inkar edip yanlış bilgilendirme dediniz. 3 müşteri temsilcisi bir hafta boyunca yanlış bilgilendirme yapamaz. Bir ayı geçtikten sonra karar çıkmadı denildi daha sonra ne hikmetse bir saatte karar çıktı tüpte sorun yok denildi. Allah'tan videoya çektim kanıtım var. Sizi ticaret Bakanlığına ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ve hatta tazminat davası açacağım. Tüm ailem ve ben ölebilirdik. Ve bundan sonra ne ben ne akrabalarım İpragaz almayacak. Sürekli gaz kokusu ve gaz kaçırma şikayeti oluyor

14 Kasım 2024 09:56

Ücretsiz tüpüm dün getirildi, illa bir ay bana sinir krizi geçirtmeniz mi gerekiyordu haklı olduğumu anlamanız için. Lütfen tüplerinizi daha sıkı kontrol edin, bir gün bir ailenin ölümüne sebep olabilirsiniz

Sebiha
24 Aralık 2023 10:24
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
01 Temmuz 2024 02:12